Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A "gyanúsan olcsó ház = rossz...

A "gyanúsan olcsó ház = rossz környék" a Dunántúlon is igaz?

Figyelt kérdés
Elvileg a Dunántúl eléggé élhető rész az országban.

2022. márc. 14. 19:20
 1/8 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Persze, Dunántúlon is vannak rossz környékek.
2022. márc. 14. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
dél - dunántúl = kelet , észak-dunántúlon is vannak jóféle települések és részek
2022. márc. 14. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
hát a hirdetés nagyon nem mindegy..ahol úgy hirdetnek, hogy ház eladó, mindkét szomszéd magyar, az előbb elkel, mint az, ahol ház eladó roma szoszédokkal..
2022. márc. 14. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tokmindegy hol, de ha jelentosen olcsobb az adott ingatlan a tobbihez kepest a kornyeken es ezt az allapota nem indokolna amugy, akkor bizony ott valami gyanus.
2022. márc. 14. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt is van rossz környék. Pl nemrég Sárkeresztúron jártam, az nagyon durvának látszik.(csak átautóztam rajt) De a hyanúsan olcsó utalhat a ház állapotára is
2022. márc. 15. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden lehet az oka, ha gyanúsan olcsó. Főleg a lokáció, problémás szomszéd, jó utcában, jó szomszédokkal, de a szomszéd utca már putrisor, stb.

Lehet tulajdon jogi probléma, bejegyzett teher, osztatlan közös telek, stb.

2022. márc. 15. 06:36
 7/8 anonim ***** válasza:
3asnak igaza van, lehet politikailag nem korrekt, de a cigó szomszéd 25-30% árengedmény...ez van...
2022. márc. 23. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
30% eleg keves, nekem 1ft-ert se kene :D
2022. júl. 31. 23:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!