Létezik hogy egy 900 nm-es agglomerációs telek 30 millió?
Észak-pesti agglomeráció, a város kb 15 perc.
Panoráma nélkül, de egy rendezett családi házas övezetben.
Az ingatlan.com-on ennyiért mennek a telkek hasonló paraméterekkel.
Kik tudnak ennyiért telket venni?
Nem éltem itthon évekig, nem követtem az árakat.
Ez egyáltalán nem magas ár. Nekünk Kecskeméten is ennyiért megy egy telek nem a belvarosban, de ahhoz közel pl.vacsiköz, Petőfi város.
Mi a városközponttól 10km-re vettünk ekkora zartkerti telket 1 éve 8 millióért, a szomszédos belterületi telkek már akkor 12 millióért mentek el
Sokkoló.
Köszönöm szépen.
Érdekes, ha valaki az építést veszteséges tevékenységnek látja.
Szerintem akkor nem lennének építési vállalkozók az egész világon. Ahogy nézem, a saját építkezés bárhol félannyiba kerül, mint a kész ingatlan vásárlása.
Az a nem mindegy, hogy hol a telek ? Lehet a nyereség akár a tíz - hússzoros is, - ha jó helyen veszel telket, és arra építesz. (Pl. Balaton ,Osztrák határ közeli városok,Dunakanyar bizonyos részei stb.).
Sajnos ennyiért még nem is drága, ha jó helyen van. Barátnőmék 4 millió forintért vettek egy építési telket 4 éve. A szomszédjuk most 26-ért eladó és még viszonylag rossz helyen is van, 700 nm.
Picit jobb városrészeken egy ilyen telek akár 50-60 millió simán van és még egy szögvasat sem ütöttél le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!