Tatabánya vagy Dunaújváros élhetőbb?
Figyelt kérdés
A két város közül melyikbe költöznél inkább?2022. febr. 26. 22:40
A kérdező szavazást indított:
Tatabánya
Dunaújváros
19 szavazat
2/7 anonim válasza:
Csak Tatabányát ismerem valamennyire.
Munkahely szempontjából jó hely. Viszont nagyon ronda város. Ha Tatabányán lenne állásom, én Tatán laknék, mert ezek egymás mellett vannak, és Tata viszont nagyon szép város.
Tudomásom szerint Dunaújváros egy panelrengeteg.
Nem nagyon értem, miért két ilyen csúnya város között hezitálsz.
4/7 anonim válasza:
Mind a kettőben élnek emberek, van aki jobban, van aki rosszabbul. Szeretem az ilyen kérdéseket.
5/7 anonim válasza:
Hát a fene tudja. Talán Tatabánya, mert szebb környezetben fekszik, ott van mellette Tata és a Gerecse mint kirándulóhely.
6/7 mindentudó99 válasza:
Dunaújváros hú hát elég randa. Panelrengeteg és vasműpor mindenhol.
7/7 anonim válasza:
Dunaujvaros kornyezeteben nem nagyon tudsz kirandulni. Hacsak nem szeretsz pl horgaszni, akkor nem sok kikapcsolodasi lehetoseged van arrafele. Tatabanya kornyeken viszont sok a szep taj. Dunaujvaros nemileg kulturaltabb hely, de nem sokkal. A munkalehetosegek csapnivaloak, Tatabanya ebbol a szempontbol is jobb. Eltem mindket helyen, Dunaujvaros a szulovarosom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!