Mikre kell figyelni termőföld vásárlásakor hazánkban, ha az értékállás is szempont?
Nem olyan egyszerű termőföldet vásárolni.
Szogorú feltételei vannak,pl.van akinek elővásárlási joga van.
Az állami támogatások miatt nem is igazán adják el.
Van papírod de alapdolgokat itt kerdezel?
Hol vetted a papírodat? Az Ecserin? 😂😂😂
1 - Köszönöm a választ. Igen, erről tudok, de azért lehet látni hirdetéseket, igaz, még nem hívtam föl senkit.
2 - Kissé szélsőséges nézőpont, nem rózsás a helyzet, de reményeim szerint még nem tartunk itt.
3 - Sajnos nem tudok olyan oktatási rendszert, amely releváns gyakorlati tapasztalattal is ellátná a diákokat, alaptudást és nézőpontot azonban valóban adott.
"de azért lehet látni hirdetéseket"
Azok túlárazott értéktelen pár aranykoronás földek általában, akik nem kellenek senkinek. A jó vagy a rossz de olcsó földeket a bennfentesek szerzik meg.
Fiatal gazdaként próbáld meg először hogy földet bérelsz vagy egy zártkertet veszel és azon termelsz.
5 - Köszönöm! Nagy kár érte... (Még nem szeretnék földet művelni, egyelőre más szakmában vagyok.)
6 - Nem voltam tisztában vele, köszönöm!
Utána néztem kicsit: "köteles a termőföldet a művelési ágnak megfelelő termeléssel hasznosítani, vagy termelés folytatása nélkül a talajvédelmi előírások betartása mellett, a gyomnövények megtelepedését és terjedését megakadályozni."
Igen, ez kellemetlen ha épp nincs rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!