Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Óbuda miért lett ennyire gagyi?

Óbuda miért lett ennyire gagyi?

Figyelt kérdés

2022. febr. 21. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Mit ertesz gagyinak vagy mihez viszonyitva lett szamodra gagyi?

A fo teren nyaron jo programok szoktak lenni, az adventi vasar is jo ott a kis koripalyaval (a virus miatt tavaly viszont limitalt letszamban lehettek kint arusok). Nyaron tok jo koncertekre lehet menni a Kobuci kertbe. A tobbi resze pedig ugyanugy panel negyed, mint barhol mashol. Ujbuda szerintem sokkal jobb, de ott zomevel nem is panelok vannak, igy teljesen mas a hely erzete is. Maskulonben pedig attol is fugg egy kerulet resz fejlettsege, hogy eppen milyen onkormanyzat van - sok fuggetlen illetve ellenzeki kerulet joval kevesebb tamogatast kapott iden, mint egy Fideszes, es ez peldaul meglatszodhat a terulet kepen.

2022. febr. 21. 14:07
 2/12 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom iszonyat lepukkant lett a város, régen volt óbudának nimbusza, lepukkant.

A vezetés is borzalmas de az egész emberi összetétel is romlik.

Nem az amire számítottam.

2022. febr. 21. 14:12
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Rolpen?
2022. febr. 21. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Obuda szerintem sosem volt egy nagy eresztes, ezt mondjuk olyan 15 eves tavlatban ertem.

Legalabb annyi tortent, hogy a foteren a muemleki epuletek nehany homlokzatat felujitottak, de egyebkent sosem volt olyan nivoja mint mondjuk a XII., vagy II. kerulet Torokvesz uttol kezdodo szakaszanak.

2022. febr. 21. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
3-as: megelőztél! :-DDDD Ez volt a legelső gondolatom, mikor a főoldalon megláttam a kérdést. :-D
2022. febr. 21. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Ja ez már megint a Rolpen. Ha meglátom, hogy "Óbuda" már tudom, hogy ő lesz az... :D
2022. febr. 21. 15:27
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

7: ott van kitakarva nálad! :-))))

Régen még vállaltad a neved, de aztán anonímmá tetted.

2022. febr. 21. 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:
2022. febr. 21. 15:57
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
#2: Óbudán aki volt nimbusza? Most nincs? Akkor honnan szerezzem be a Nimbusz 2000-et? Úgy látom elkéstem, remélem Újbudára ment a Nimbusz 2000 🤣
2022. febr. 21. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
De legalább intelligens az vagy;)
2022. febr. 22. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!