Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lajosmizse mennyire élhető hely?

Lajosmizse mennyire élhető hely?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Találtam Lajosmizsén egy szimpatikus házat, jó áron. Igaz azt írja Lajosmizse széle. Párommal ingatlan vásárlást tervezünk a közeljövőben.Érdekelne milyen ott élni.Mennyi C van? Mindketten Pesten dolgozunk. Kocsival necces bejárni?A vonatot ismerem,(2 óra a nyugati)de talán lassan azt is felújítják.Köszi a válaszokat.

2022. febr. 19. 10:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

Kecskeméten a lakosság 1,5%-a cigány, Lajosmizsén 1%.

Mindkét hely országos viszonylatban kiemelkedő a tisztaságával, de Lajosmizse egy kicsit jobban.:)

Cigány meg már mindenütt van, tán már a Marson is.

2022. febr. 19. 15:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Na igen. Ahol most élek ott 4300ból 1000 cigó. Ettől csak jobb lehet mizse gondolom. Amúgy itt is hiába vannak ezren. Meglepő módon semmi gond nincs velük. Nyilván nemkell közéjük beköltözni a telepre, de itt elég jól el is vannak szeparálva. A faluba csak kocsmába dohánybolokba tűnnek fel. De általában közömbösek.
2022. febr. 19. 16:15
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen. Direk azért járunk így hogy a dugókat elkerüljük. Így előbb hazaérünk, de marad idő még délután bevásárolni is stb..

2022. febr. 19. 16:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Én szeretem Lajosmizsét. Nem ott élek, de voltam már ott többször vonattal (idén tavasszal is lemegyek az eperszezonban frissen és olcsón venni). Infrastruktúra jó, a vonat tényleg lassú. Cigány azért akad, de nem mondanám kirívónak és problémásnak a helyet. Az utazást viszont tényleg próbáld ki, autóval és vonattal is!
2022. febr. 19. 22:51
 15/21 A kérdező kommentje:
Mindenképp kipróbálom.Az elmondottak alapján elég pozitív kép alakult ki bennem. Így mindenképp megnézzük azt a házat. Köszi a választ mindenkinek :)
2022. febr. 20. 08:10
 16/21 anonim ***** válasza:
Jó lesz.
2022. febr. 23. 09:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Na, hogy áll a dolog?
2022. márc. 14. 04:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre sehogy.A ház amit kinéztem sajna nem hitelezhető így az ugrott. Meg a mostani helyzetben (infláció,világvége kamatok,oroszukrán téma) inkább kicsit jegelem a témát.Lehet örülhetünk ha lesz mit enni, ha 800 lesz a gázolaj,meg 1000 egy kg kenyér. Bár később valószínűleg csak szarabbul fogok járni, mert minden drágább lesz. K****drága :(
2022. márc. 15. 00:24
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Ne is gyere ide. Tősgyökeres lajosmizsei vagyok és rengeteg a cigány. Nagyon lehetetlen város lett ez. Mindenki menekül aki csak tud
2022. aug. 25. 17:08
 20/21 Hans Pötterman válasza:
Azóta mi a helyzet? /Egy lajosmzsei/
2023. máj. 7. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!