Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lajosmizse mennyire élhető hely?

Lajosmizse mennyire élhető hely?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Találtam Lajosmizsén egy szimpatikus házat, jó áron. Igaz azt írja Lajosmizse széle. Párommal ingatlan vásárlást tervezünk a közeljövőben.Érdekelne milyen ott élni.Mennyi C van? Mindketten Pesten dolgozunk. Kocsival necces bejárni?A vonatot ismerem,(2 óra a nyugati)de talán lassan azt is felújítják.Köszi a válaszokat.

2022. febr. 19. 10:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ott élve milyen, mi rengeteget nyaraltunk ott és imádtuk.

Ott élt Bessenyei Ferenc színész is a haláláig, így túl rossz nem lehet. Nem cigányos és ez nagy szó!

2022. febr. 19. 13:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Kocsival sem kevesebb, sőt több, mire bevergődsz Budapest centrumába, annak ellenére, hogy a 70 km-ből 56-ot az autópályán mész.

Hacsak nem valami speciális munkátok van, akkor én a helyetekben Kecskeméten, (18 km) vagy Cegléden keresnék állást (kb.25-28 km)

2022. febr. 19. 13:15
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen tudom.Éppen most néztem róla egy videót amiben említik Bessenyei Ferencet hogy, haláláig egy tanyán élt. Közben művelődöm, olvasgatok róla, videókat nézek. Oda valósi Benke Laci bácsi is :) Köszi a választ.
2022. febr. 19. 13:17
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es. Sajna muszáj bejárnunk. Az én melóm amúgy a jelenlegi lakhelyemtől is 60+ km. De szerencsére nemkell belvárosba mennünk.Nekem Ujbuda, az asszonynak Kőbánya a cél.
2022. febr. 19. 13:19
 5/21 anonim ***** válasza:
Szívesen!:)
2022. febr. 19. 13:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Lajosmizse szerintem is jó hely, de napi 4 órás utazást nincs az a jó hely, amiért bevállalnék. Gyakorlatilag csak a munkáról, utazásról, alvásról fog szólni az életetek. Ha sikerül együtt jönnötök-mennetek a feleségeddel, akkor a családi életetek, beszélgetéseitek csak a vonatra, vagy az autóra fog korlátozódni.

Nagyon meggondolnám vagy Lajosmizsét, vagy a munkahelyváltást, mert ez ezekkel a feltételekkel képtelenség.

2022. febr. 19. 14:02
 7/21 A kérdező kommentje:

Még mindig nemértem a 4 órás utat.Nem szeretnék vonatozni ha nem muszáj. Egy kocsival járnánk együtt. Szinte végig M5. Hajnali 5ös indulás

délután 3kor hazafelé indulás. 48 percet ír a navi (67km) Lajosmizsétől a munkahelyemig. Ez max egy óra. Ahonnan most járunk sem kevesebb. Vagy ennyire szar az M5? A ki/bevezető szakaszt most is használom a nullásig.Tapasztalataim szerint a leggyorsabb autópálya. (Próbálkoztam már a 4esen, a 6oson bejutni Újbudáig.Mindig az M5 nyert)

2022. febr. 19. 14:21
 8/21 A kérdező kommentje:
Ha lesz kedvem kipróbálom mennyi idő alatt érek le mizsére. 🤔
2022. febr. 19. 14:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon helyes, a puding próbája az evés!:)

Talán esetetekben az a szerencse, hogy a reggeli és délutáni dugók előtt fogtok jönni-menni.

2022. febr. 19. 14:28
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Azt azért nem mondanám hogy nem cigányos rész. Nem vészes de arányaiban jóval több él mint pl. Kecskeméten. Szóval, nem mindegy melyik részen van a ház.
2022. febr. 19. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!