Lajosmizse mennyire élhető hely?
Nem tudom ott élve milyen, mi rengeteget nyaraltunk ott és imádtuk.
Ott élt Bessenyei Ferenc színész is a haláláig, így túl rossz nem lehet. Nem cigányos és ez nagy szó!
Kocsival sem kevesebb, sőt több, mire bevergődsz Budapest centrumába, annak ellenére, hogy a 70 km-ből 56-ot az autópályán mész.
Hacsak nem valami speciális munkátok van, akkor én a helyetekben Kecskeméten, (18 km) vagy Cegléden keresnék állást (kb.25-28 km)
Lajosmizse szerintem is jó hely, de napi 4 órás utazást nincs az a jó hely, amiért bevállalnék. Gyakorlatilag csak a munkáról, utazásról, alvásról fog szólni az életetek. Ha sikerül együtt jönnötök-mennetek a feleségeddel, akkor a családi életetek, beszélgetéseitek csak a vonatra, vagy az autóra fog korlátozódni.
Nagyon meggondolnám vagy Lajosmizsét, vagy a munkahelyváltást, mert ez ezekkel a feltételekkel képtelenség.
Még mindig nemértem a 4 órás utat.Nem szeretnék vonatozni ha nem muszáj. Egy kocsival járnánk együtt. Szinte végig M5. Hajnali 5ös indulás
délután 3kor hazafelé indulás. 48 percet ír a navi (67km) Lajosmizsétől a munkahelyemig. Ez max egy óra. Ahonnan most járunk sem kevesebb. Vagy ennyire szar az M5? A ki/bevezető szakaszt most is használom a nullásig.Tapasztalataim szerint a leggyorsabb autópálya. (Próbálkoztam már a 4esen, a 6oson bejutni Újbudáig.Mindig az M5 nyert)
Nagyon helyes, a puding próbája az evés!:)
Talán esetetekben az a szerencse, hogy a reggeli és délutáni dugók előtt fogtok jönni-menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!