Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van kereslet az olyan típusú...

Van kereslet az olyan típusú lakásokra, ahol van különálló fürdőkád a hálószobában?

Figyelt kérdés

Egyre több felújított belvárosi lakás hirdetésében látom, hogy különálló fürdőkádat építenek be a nagyobb (min. 20+ nm) hálószobákba. Külföldön és egyes hotelekben szintén egyre gyakoribb ez a jelenség. Amolyan dizájn/luxus megoldásként, a közép/felső osztályt vagy külföldieket célozva.

Kérdésem ilyen típusú ingatlanokkal foglalkozó emberek felé, hogy erre van kereslet? Megéri ilyet beépíttetni?

Én nem hiszem, hogy használnám, de annyi helyen előjött már, hogy nagyon érdekel, van-e kereslet erre.

2022. jan. 17. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg az a dolog, ami baromi menőn néz ki egy jól kitalált környezetben, de 1-2 erotikusabb estét leszámítva a büdös életben senki nem fogja használni.

Ráadásul ez a dolog is komplex tervezést, kivitelezést igényel, mert nem elég oda lökni a kádat, gondolni kell a megfelelő gépi szellőztetésre, elszívásra is. Burkolatokat is össze kell hangolni, hogy a masszív nedvesség se tegye tönkre, de ne is csempe legyen a hálóban.

Pont azért, hogy ne kelljen tél közepén ablakot nyitogatni és ne penészedjen az egész szoba.

2022. jan. 17. 15:01
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Még nem láttam ilyen ingatlanhirdetést. Megnéznék egy ilyet képpel, milyen lehet.
2022. jan. 17. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a közép/felsőosztálynak van célozva, hanem a hülyéknek!

Értsd, minimális költsége van annak, hogy egy szobába víz és szennyvízbeállás legyen. Ez egy építkezés vagy akár felújítás során a ráfordított teljes összeghez mérve bagatell! Magyarul nem pénz kérdése!

2022. jan. 17. 17:11
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk sokat dobott az eladási áron. Ha nem így lett volna kiépítve nem kaptunk volna a lakásért annyit, amennyiért megvették. Nem pár millióról van szó.

Mégegyszer nem így epiteném meg. Az előttem szólónak igaza van, nem nagy kunszt így kialakítani. Maga a kád azt hiszem 300-ban fájt, ezelőtt 4-5 éve.

Most újból epitkezünk. Az új házban is relatív nagy fürdőszoba lesz. Kádat mégsem tervezünk. Lesz egy nagy “Walk-in” zuhanyzó, WC is, egy nagy okos tükör, az egyik oldalon belógó lámpákkal, 1 darab nagyobb mosdótál ( ebből sem kell kettő - nagyon sok időnk elment a takaritasaval, idegent nem is mertem volna ráengedni)

Szóval, minimalista - költségekben is. Ha kész lesz, senki sem mondja meg, hogy mennyibe került.

2022. jan. 17. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:
41%

Na, igen! Az a másik hülyeség, a két mosdókagyló... Nincs az az élethelyzet, hogy férj és feleség, vagy szülő és gyerek, vagy két gyerek egyszerre használja a két mosdókagylót. Nem nyilvános WC mosdója, hogy kettő kell. Megépül és esetleg van olyan alkalom az elején, hogy a boldogságtól, hogy kettő van, használják a gyerekek együtt, maximum ennyi!

Walk-in-nak adjatok lejtést rendesen, a falat, aljzatot vízzárózni burkolás előtt okvetlen, meg szereltess be vízlágyítót (pláne ha üvegfal lesz), mert máskülönben ez lesz a második amit megbánsz!

2022. jan. 17. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
Van rá kereslet, bordélyháznak pont jó lesz.
2022. jan. 17. 19:22
 17/17 anonim ***** válasza:

A” nem nyilvános WC mosdója” - megnevettem. Tényleg így van, erre még nem is gondoltam. :-)

Igen, zuhanyzonal a lejtésre, vizzáróra nagy figyelmet kell fordítani. Köszönöm. valamint minél nagyobbak a járólapok annál jobb. Kevesebb a fuga.

2022. jan. 18. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!