Mi a véleményetek erről a hirdetésről? Tényleg ott tart már a világ, hogy 58 millió Forintba kerül egy kétszobás panellakás?
Az óbudai 50 m2-es PANELPROGRAMOS(!) panelek 30-35 milliós áron mennek.
Nagyon fura gondolkodású, aki felújítás címén közel ennyit még beletesz.
10 millióból már csodát lehet tenni egy panellel és talán utána még vevő is akad rá 40-45-ért, de akkor annak tényleg tutinak kell lennie.
De ezzel a hirdetéssel sincs gond, mindenki annyiért próbálkozik, amennyiért akar, aztán majd a piac beáraz.
Szerintem ez esélytelen.
Majd figyeljétek, meddig hirdetik!
Mikor jelenhetett meg a hirdetés?
21: Nincs a Knézich utcában panelház és ez nem is az. Látszik az ablakból a körfolyosó és hogy nagy belmagasságú, polgári tégla. Véletlenségből tették a panelba. Attól nemócsó, pláne, hogy udvari (!!!) és csak 1. emelet, de még csak lift sincs.
Figyelgessük! Mikor tehették fel?
"Bebútorozni biztos bele kerül még 1 millióba"
A hirdetett lakásban szerintem a konyhabútor került ennyibe, gépek nélkül.
Bebútorozás alatt a saját lakásomról beszéltem. Pont ezért írtam, hogy nálam nem lesz semmi egyedi bútor leszámítva a konyhát amit beépített bútorként a felújítási költséghez számolok.
...és ez meg mitől ennyi?
Tényleg el vannak szállva az árak.....meg az emberek is.
...és nem kicsit!
Alapban ez hibás hirdetés, valamit nagyon kevertek.
Ez ugyanis nem panel és a lakás sem 4 szintes.
Ott egyébként, ha nem szuterén lenne a fele, akkor simán megy a 2M/m2.
28: Bem rakpart, dunai panoráma, Buda, ez bizony lehet ennyi.
De mivel földszinti, nem felújított, fölé lőttek itt is.
És mivel összevissza írnak a leírásban, nem is igen lehet tudni, miről van szó.
"A lakás négy szintes." ???
"Ez egy pince" ????
" .. így nincs páratartalom." ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!