Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vennétek a helyemben lakást?

Hol vennétek a helyemben lakást?

Figyelt kérdés
Szóval Zalaegerszegen legolcsóbban 16,5 ért venni lakást viszont közelebb lennék a szüleimhez, Nagykanizsán jóval olcsóbban 12ért ugyan olyan értékű lakást, viszont innen már messzebb lennék a szüleimtől, illetve nem is ismerem ezt a várost... Ti hogy döntenétek

#lakás, vásárlás, hitel, Zalaegerszeg, Nagykanizsa
2022. jan. 5. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem véletlenül olcsóbb valószínűleg kevesebb a munka vagy alacsonyabb a fizetés. Egyértelműen oda mennék ahol magasabb a fizetés a boltban a kaja mind a két helyen ugyan annyi lesz. Lakás felújítása plusz háztartási gépek is mind a két helyen ugyan annyiba kerülnek. Lakás árát csak 1x kell megfizetni utána majd élvezheted, hogy többet keresel.

Szerintem ne figyeld annyira, hogy milyen messze vannak a szüleid úgyis elszakadsz majd tőlük és havonta vagy pár havonta látogatod őket ott lesz neked a családod.

Új barátaid meg bármikor lehetnek.

Én a helyedben Zalaegerszegen elmennék albérletben kb 1 évre kipróbálnám milyen ott az élet milyen munka van és utána döntenék.

2022. jan. 6. 00:37
 12/12 anonim válasza:
Szia.Kanizsai vagyok és álláskereső..Szinte alig akad hirdetés szóval inkább Zeg.Én simán elköltöznék oda itt minden halott..
2022. jan. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!