Miért van az,hogy ha megkérdeznek egy adott várost,települést mindig azt írják és mondják,hogy kerüld el nem jó hely?
Ezen az oldalon is ilyen válaszok jönnek. Kerüld el ezt a kerületet várost falut mert ez az problema van vele. Csak a negatív jön . Alig olvasni ilyen kérdésekre pozitív választ. Ennyire le van zülledve az ország,hogy a nagyrészét el kell kerülni? Szidják sok a roma,nincs vagy nem sok a munka,keveset jár a busz ,vonat stb.....
Mennyi ezeknek a valóság alapja?
10: azt nem tudom, nem figyelem az ottani árakat...
Budán születtem, és eégsz életemben ott éltem... Immáron 54 éve... :)
google streetview-val végigmehetsz rajta, akár most is...
Durva jeleneteket lehet látni, mikor egy-egy romos házból fürtökben lógnak kint az emberek az utcán... Lezárom az autót menetben, ha ott kell átmennem...
14: mert a google autó felvételeit vagy retusálják, vagy később visszamennek... Személyiségi jogok miatt az arcokat is kitakarják.
Én élőben láttam... Egy ház kapuja előtt vagy harmincan voltak, és volt ott ordibálás, verekedés, minden....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!