Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért van az,hogy ha megkérdez...

Miért van az,hogy ha megkérdeznek egy adott várost,települést mindig azt írják és mondják,hogy kerüld el nem jó hely?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon is ilyen válaszok jönnek. Kerüld el ezt a kerületet várost falut mert ez az problema van vele. Csak a negatív jön . Alig olvasni ilyen kérdésekre pozitív választ. Ennyire le van zülledve az ország,hogy a nagyrészét el kell kerülni? Szidják sok a roma,nincs vagy nem sok a munka,keveset jár a busz ,vonat stb.....

Mennyi ezeknek a valóság alapja?

2021. dec. 29. 15:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha olcsó az ingatlan, akkor valszeg nem jó hely. Ha drága akkor lehet hogy az, de nem biztos. Én hiszem hogy Salgótarjánban, és Ózdon is vannak normális emberek.
2021. dec. 29. 15:14
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem voltam soha az említett helyeken. Sokan szidják őket. REMÉNYKEDEM ÉN IS. Nagybettűkkel írom a szidás miatt. Egész borsodra ,nógrádra és szabolcsra ezt mondják kerüljed .
2021. dec. 29. 15:22
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Mert a jó helyeket altalaban ismerik es nem kell rakerdezni...
2021. dec. 29. 15:23
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nógrád is elég kiterjedt. Diósjenőn vannak normális emberek azt tudom.
2021. dec. 29. 16:08
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

Borsodban nőttem fel, komolyan vegyes faluban. Arról is mindenki azt mondja, hogy hű, oda ne, mégis szeretek visszajárni, gyerekkorom oda köt.

Sok barátom van az egyetemen Salgótarjánból is.

Hagyjuk ezt a mesét. Én is olyan városban vettem ingatlant, ahol azt mondták, hogy hű, élhetetlen, sok a roma, ott ne... Állítom, ők egyszer sem jártak erre (egyébként Bicske). Engem nem hatott meg, itt tudtam lakást venni úgy, hogy nem kell 100 évig fizetnem a hitelemet, bár már itt is elszaladtak az árak. Kellemes csalódás, 0 probléma, jó, nyugis, kertvárosi környék.

Azt mondom, ne higgy az itteni kommenteknek, menj el, többször is, nézz szét, nézd meg a konkrét ingatlant, kit érdekel hogy 15 utcával arrébb mi van.

2021. dec. 29. 17:13
 6/24 A kérdező kommentje:
Fővárosban nem is igazán a 10 kerület hős utcát szidják amit a tv is bemutatott hanem a diószegi sámuel utcát. 8 . Kerület azthiszem. Érdekesek ezek a dolgok ,hogy amit a televízió bemutat az rossz,de mégsem azt szidják már manapság hanem az említett utcát. Pedig nem is oly régen voltak riportok róla.
2021. dec. 29. 17:29
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki tisztában van a környékkel, az pontosan tudja szenzációhajhász riportok nélkül is, hogy milyen hely a Diószeghy.... Nem véletlenül telepítettek oda rendőrségi területfelügyelő konténert...
2021. dec. 29. 18:04
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten egész más tészta. Emlékszem azokra az időkre, amikor a Corvin-negyed kerülendő hely volt, akkor még nem is ez volt a neve. Hamar elszaladt ez az idő, elég jól jártak, akik ott vettek ingatlant..
2021. dec. 29. 18:18
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
8: de ne felejts el azt, hogy ott ledózerolták a gettót.... És csilivili új házakat építettek.
2021. dec. 29. 18:21
 10/24 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, de a megmaradt rész ára is kilőtt. Előtte a klinikáknál akkor sem vett volna az ember lakást ha fizetnek érte neki, most meg még lehet nézni mennyi..
2021. dec. 29. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!