Miért van az,hogy ha megkérdeznek egy adott várost,települést mindig azt írják és mondják,hogy kerüld el nem jó hely?
Ezen az oldalon is ilyen válaszok jönnek. Kerüld el ezt a kerületet várost falut mert ez az problema van vele. Csak a negatív jön . Alig olvasni ilyen kérdésekre pozitív választ. Ennyire le van zülledve az ország,hogy a nagyrészét el kell kerülni? Szidják sok a roma,nincs vagy nem sok a munka,keveset jár a busz ,vonat stb.....
Mennyi ezeknek a valóság alapja?
Borsodban nőttem fel, komolyan vegyes faluban. Arról is mindenki azt mondja, hogy hű, oda ne, mégis szeretek visszajárni, gyerekkorom oda köt.
Sok barátom van az egyetemen Salgótarjánból is.
Hagyjuk ezt a mesét. Én is olyan városban vettem ingatlant, ahol azt mondták, hogy hű, élhetetlen, sok a roma, ott ne... Állítom, ők egyszer sem jártak erre (egyébként Bicske). Engem nem hatott meg, itt tudtam lakást venni úgy, hogy nem kell 100 évig fizetnem a hitelemet, bár már itt is elszaladtak az árak. Kellemes csalódás, 0 probléma, jó, nyugis, kertvárosi környék.
Azt mondom, ne higgy az itteni kommenteknek, menj el, többször is, nézz szét, nézd meg a konkrét ingatlant, kit érdekel hogy 15 utcával arrébb mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!