Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Önkormányzati lakás Pesten?

Önkormányzati lakás Pesten?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel szeretnénk összeköltözni.

Egy ismerős ajánlotta, hogy vegyünk olcsón önkormányzati lakást és újítsuk fel, utána jobban el is lehet adni esetleg.

Még járatlan vagyok a témában.

Vélemények, tapasztalatok?

Előre is köszi!

2021. dec. 27. 10:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10: hidd el, hogy százezrek vannak olyan helyzetben, mint te... mármint pénzügyileg.

De létezik hitel, és még pár lehetőség, hogy megoldd a lakásproblémát.

Az önkormis lakás vásárlása (kevés kivétellel) erősen az illegális zóna.

2021. dec. 28. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogod tudni olcsóbban megoldani. Nem fogsz tudni 2 millióért lakást venni és 3 millióért felújítani. Sajnos ez van. Vagy bérelsz, vagy hitelt veszel fel.
2021. dec. 28. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az előttem szólók véleményét! Kidobott pénz -nem legális! Csak ha adsz érte valami vidéki vityillót, amit az Önkormányzat elfogad - de ez sem éri meg.

Ne vásárolj önkormányzati bérleti jogot, mert sajnos bármikor kitehetnek, vagy megemelik a lakbért -és nem is a tiéd. Mintha albérletet vásárolnál több millióért!

Ne vásárolj, inkább pályázd meg szociális alapon! Sajnos nagyon sok a jelentkező,jó, ha van csókos ismerősöd az önkormányzatba.

A másik megoldás a lakáshitel. Vagy a vidéki élet bár ott kevesebb a munkalehetőség, de van, akiknek bejött.

Esetleg nagyváros közeli települések, zártkerti részek - ezeket egész olcsón meg lehet kapni, bár ezek nem hitelezhetők.

Vagy vesztek egy földterületet,és húztok rá egy mobilházat. De ehhez is minimum tíz millió kell...

2022. jan. 3. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!