27-30 éves, egyetemet/főiskolát végzétt nők, van már saját ingatlanotok?
28 éves nőként kíváncsi vagyok arra, hogy a kortársaim egyetem elvégzése után tudtak e ingatlanhoz jutni, vagy sem.
Én jelenleg 3 éve dolgozom csak, a saját (hitellel vásárolt) ingatlan számomra egyelőre csak egy álom.
Köszi a válaszokat!
8: Igen, csak az egy másik ország. Teljesen más törvényekkel.
Ajánlom a Google-t és a magyar törvényeket tanulmányozásra!
Hány éves vagy, 14, hogy ilyeneket hiszel?:)
22 évesen egyetem után nem kezdtem el a szakmámban dolgozni, hanem kimentem 3 évre külföldre totál más jellegű és robotolós munkát végezni. Ott nagy nehezen félre tudtam tenni 8 millió forintot. Amikor hazajöttem épp akkoriban jutottak a szüleim pénzhez örökségből. Abból adtak nekem 10 millió forintot, én beleraktam a 8-amból 6-ot és még vettem fel 5 millió lakáshitelt, így lett lakásom. Azóta elhelyezkedtem a szakmámban itthon és viszonylag jól keresek, a hitelt jövőre fizetem vissza teljesen előtörlesztésekkel. Szóval egyszerre éltem szülői segítséggel, de azért a saját magam által nehezen megkeresett pénz is bőven került bele a lakásom vételárába.
28/N
30 vagyok, nincs meg sajna.
Jovore jar le 3 lakaskasszank a parommal, illetve kijottunk tavaly kulfoldre gyujteni. Ugy tervezzuk, h 3-4 evet meg kint gyujtunk, utana meglatjuk. Az a cel, h a leheto legkevesebb hitelt kelljen felvennunk otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!