Jelenleg lakás vásarláson gondolkodunk. Mi a zavararobb zaj?
Ha a szélén laksz, akkor csak egy szomszédod lesz.
Ha középen, akkor meg olcsóbb lesz a fűtésed.
Igen ez a felettem alattam a probléma ha jól láttom,a mellette az annyira nem.
Sorhazban is gondolkodtam de középsőben, és pont a fűtés miatt, na de ott két szomszéd lenne, és ahogy kiveszem itt a mellette szomszéd annyira nem gáz..
A mellette nem gáz?
Kivéve ha ordíttatja a zenét, vagy a tv-t...
Engem az oldalsó szomszéd jobban zavar, de ez megtudna könnyen változni. Szerintem nem mindegy, hogy miből épült egy épület és milyen életvitelt folytatnak az ember környékén. Az előző felső lakók nem sok vizet zavartak, nagyon csendesek voltak, néha amikor náluk volt az unoka, akkor volt némi dömper tologatás a járólapon. Most kisbabás család él felettünk. A pár valamelyik tagja brutál sarokra lép, úgyhogy este csak azt hallani, hogy cikázik a lakás egyik végéből a másikba és dübörög, mint az állat, node ezt legalább nappal teszi. A babát egyáltalán nem halljuk fentről, sem beszédet.
Oldalról viszont igen, mert ott elkövette a ház tervezője azt a hibát, hogy a mi lakásunk hálója szomszédos a másik lakás nappalijával. Ez minden lakásra igaz kb., ami így elég érdekes. Én már feküdnék le aludni, amikor náluk vagy a tv ordít, vagy a gyerek, vagy mindkettő, de a szülők hangosabb beszélgetését is simán hallani. Ha artikulálnak rendesen, akkor még értem is miről beszélnek. :D Szóval részemről az oldalsó szomszéd zavaróbb!
"Ha sem feletted sem alattad sem melletted nem laknak,
azt viszont már családi háznak hívják."
Azt tanyának hívják. A családi ház mellett is laknak. Meg előtte is, meg mögötte is. Ott sincs ám csend...
Egyszer laktam panelban. A mellettem lévő lakásban lakók zavartak. Nem lehetett tőlük aludni. A buz1gyerekük olyan hangos volt..a másik mellettünk lévő se volt jobb, egy idős pár a vénlányukkal. Énekeltek, kibeszékték éjfélkor ki nem húzta le budit, ott volt benne a sz4r stb..
A felső szonszéd csendes volt.
Mi fent lakunk, 1 oldalsó és 1 alattunk. Gondoltam az már azért király.
De az oldalsót is lehet hallani, ha épp nem egyedül van, és alattunk is mindent valamiért, ha vannak nála és nem egyedül van.
Szóval nálunk pl. 1 szomszéd is 1 el több, mint kéne. 2 meg pont 2 vel.
Minden azon múlik kik és milyen a fal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!