Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aládúcolt függőfolyosós házat...

Aládúcolt függőfolyosós házat venni rizikós?

Figyelt kérdés

Van egy szép, felújított, nekem való, gangos házban lévő lakás a belvárosban. Viszont a függőfolyosók alá vannak dúcolva. Úgy tudom, ez életveszélyes, de sokan nyugtatnak, hogy biztonságos, a háznak van felújításai alapja, és folyamatosan renováják, bontás nem várható, met a önkormányzat finanszírozza. Sok család lakik a házban - akkor most mi az igazság?

Ilyen az udvara (nem a hirdetésben levő lakásról van szó, hanem egy másikról a házban)

[link]

#ingatlan #aládúcolt
2021. dec. 18. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
5 évig voltam hiéna egy ingatlanos hálózatnál. Tipikusan az a lakás, amit pár éve megvett a "befektető" a gettó közepén szaréhúgyé, gipszkartonnal körberakták, kipofozták és eladta némi haszonnal. A házról annyit, hogy a felújításos igéreteknél 10-ből 10-szer semmi nem lesz belátható időn belül, főleg nem a cigótelep közepén. Mutogattam városszerte több tucat olyan lakást ami ilyen házban volt, felújítási ígéretekből sose volt hiány. Egy kivételével mind ugyanúgy néz ki már legalább 10 éve, de az az egy kivételes is csak látszatfelújítást kapott, kicsit összemaszatolták a homlokzatot.
2021. dec. 19. 13:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Sejtettem. Hiába szuper a lakás, ha a ház omladozik, és akár ki is rakatnak életveszély miatt.

Régebben volt egy botrány a hírhedt Hős utcáról, mikor a tisztességes lakókat aprópénzzel fizették ki, pedig milliókat költöttek a lakásfelújításra...

Mondjuk vérzik a szívem a szép palotákért, amit hagynak összeomlani, és a helyjére lélektelen, modern förmedvényeket építenek horror áron.

2021. dec. 20. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad megvenni. Ilyen házakat 100 millió ft rendbe rakni. Nem igazán fognak már erre költeni a lakók. Még 10 évig húzzák, aztán leomlik valami, lakhatatlanná nyilvánítják és ennyi volt. Magánház, mindenki megoldja önerőből a továbbiakat.
2021. dec. 21. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!