Miért ilyen kibaaaa..drága egy lakás ?
Sajnalom ez nem hangzik jol…
Hasonlo helyzetben voltam en is.
Irj reszleteket privatban hatha tudok jokat mondani…
Sajnos nagyon úgy áll a helyzet, hogy pár év múlva azt fogjuk emlegetni, hogy
"emlékszel, hogy 2021-ben még milyen olcsóak voltak a lakások?".
Köszönd ezt az okos állami vezetőknek.
Ma azok tudnak lakást venni, aki nettóba megkeresi legalább a 400at, és még így is évekbe telik összespórolni a pénzt, csak vegyünk alapul 15millió ft, ennyi ér jelenleg az amiben mi lakunk, most hirdetnek egyet 16ért, de teljesen felújítandót 14ért is kapni, spórolás megkerülhetetlen, ha meg van a fele összeg, kérheted a hitelt ha egyáltalán elbírálják.
Én két mérnököt ismerek kettejük pénze 700-800 között mozoghat, valamiből megvettek 12-ért egy házat, és úgy fel lett újítva konkrétan falaktól indulva, hogy elképesztő, és mindezt egy pár éves gyerek mellett.
Gondolom nem raboltak, és az nő is bár pályát tévesztett azzal a külsővel, de kaphattak annyi hitelt amiből készen lett a munka.
29 évesen én is itthon élek, nekem 8m megtakarítással, nem adnának olyan hitelt 210-230ezres jövedelemhez ami elegendő is lenne az itteni árakhoz, de ami ennél fontosabb, nem akarom magam 40 éves koromig adós rabszolgává tenni, autóm van, megveszem ami kell, a lakhatás meg..... ez van. Szülők is jól járnak mert adok a konyhára.
Albérlet helyett még az is jobb amiben most vagy, bérlés mellett soha nem lesz semmid, és csak 1 szobát bérelnél, atya isten.
Nőknek még mindig könnyebb elindulni egy másik úton, ha kitalálod mire gondolok, csak rámegy az önértékelésed, erkölcsöd, de legalább keresel, és munka mellett tudod csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!