Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lètezik egy személyes ház?

Lètezik egy személyes ház?

Figyelt kérdés

Közel jövőben szeretnék elköltözni a szüleimtől! De amiket találok házakat azok drágák is és nagyok is egy személy számára. Szóval létezik ilyen ingatlan ami csak egy emberre van "kitalálva"??

27/F

2021. dec. 7. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy személy esetén is alapvető igény a nappali + háló.

Vannak 1,5 vagy 2 szobás házak, amik m2-ben 45-55 m2-esek.

A helyedben így állítanám be a keresőt!

2021. dec. 7. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. dec. 7. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Házból ilyen 30-50nm-est nem igazán építenek, inkább külterületen akadnak (nyaraló, gazdasági épület) olcsóbb és kisebb házak, ahol nem szabad nagyobb százalékban beépíteni a telket, na meg nincs infrastruktúra. Vagy nézz lakást, esetleg találhatsz valami belső kertre néző garzont.
2021. dec. 7. 19:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ
2021. dec. 7. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Beköltözhetsz te egy 15 m2-es Tiny House-ba, vagy egy szoba-konyhás 25 m2-es vályogba is, ha csak az a cél, hogy különköltözz!

Tető lesz a fejed felett, eső-hó-nap nem fog érni, de ha emberi módon akarsz élni és nem csak 1-2 évre tervezel, akkor normális házat nézzél!...leginkább amilyet az 1-es írt!

2021. dec. 7. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem egészen!

Ekkora méretben lakóház jelenleg 1387 van az Ingatlan.com-on.

Persze nem tudjuk, hogy hol keres és mennyiért.

[link]

2021. dec. 7. 20:09
 7/9 anonim válasza:
34%
Egy szó:garzon.
2021. dec. 7. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok és csináltam egy kis szűrést:

Kivettem a vályogokat, a külterületieket, a nyaralókat, szőlőket, romos cuccokat, ezek maradtak:

[link]

2021. dec. 7. 20:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Van de nagyon ritka. Inkabb uduloovezetben tudsz venni nyaralot pl duna parton. Azok nagyon kicsik, 1-2 szoba es lehet teliesiteni. Ha nem kozvetlen a vizparton van hanem valahol (arviz)vedett teruleten akkor egesz evben is lehet ott lakni.
2021. dec. 11. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!