Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A VI. kerület külsőbb részein...

A VI. kerület külsőbb részein vannak "rosszabb" utcák?

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

6. kerületnek nincsenek kimondottan "rossz" részei. Nyilván a körút/nyugati nem annyira barátságos hely, de komolyabb probléma ott sincs.

Az Andrássy út melletti részek meg jók. sok a nagykövetség stb.

2021. nov. 21. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
13%

A Nyugati környéke és a körút kifejezetten rossz környék.

A hősök tere felé eső nagy rész meg a sok követség és iroda miatt éjszaka teljesen kihalt, emiatt nem érződik túl biztonságosnak, ugyanez igaz a Szabadság tér környékére is.

A többi része csak simán lepusztult és lehangoló.

2021. nov. 21. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

"A Nyugati környéke és a körút kifejezetten rossz környék.

A hősök tere felé eső nagy rész meg a sok követség és iroda miatt éjszaka teljesen kihalt, emiatt nem érződik túl biztonságosnak, ugyanez igaz a Szabadság tér környékére is."

A körút azért rossz környék, mert tele van népekkel, a Diplomatanegyed meg azért, mert nincs ott senki? :D

10 éve a lakom a hatkerben. Aki itt nem érzi magát biztonságban, az költözzön ki valamilyen tanyára (bár ott sem lesz jó, mert éjszaka brummogni fog a maci odakint).

2021. nov. 21. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: a nyugati környéke + a körút tele van nem túl jószándékú C típúsú polgárokkal. Engem is és több haveromat is rabolták ki arrafelé, biciklimet 3x próbálták ellopni amíg a Király u. környékén kocsmáztam este, szerencsére elég komoly zárat használok.

És igen, sokan vannak, akik nem érzik magukat biztonságban egy teljesen üres környéken éjszaka (én mondjuk nem ilyen vagyok)

2021. nov. 21. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
A 6 ker Csengery u,Izabella,Rozsa u,, es a tobbi koruton kivuli tobbi utcatdle van cigannyal. Itt elunk. Borzalmas.
2021. nov. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!