Győr vagy Mosonmagyaróvár a jobb választás letelepedés, lakásvásárlás szempontjából, az alábbiakat is figyelembe véve?
Tulajdon képen Óváron dolgozom, de Győrben van az albérletem,nemrég költöztem ide, mert mindíg is tetszett Győr. Utóbbi nekem viszont egy kicsit nagy város, túl sok az idegen ember , ellehet veszni benne.
Óvár csendesebb, nyugodtam és gyorsvonattal kb 15 percre van Győrtől. IGaz még egyik városról sincs alapos véleményem, még kell egy kis idő, míg jobban megismerem őket. Az albérlet viszont nagyon drága, szeretnék felvenni hitelt, majd egy lakást vásárolni.
Ha Mosonmagyaróváron dolgozol, ráadásul kisebb város jobban bejön neked, szerintem adódik, hogy Mosonmagyaróvárra érdemes költöznöd.
Hosszabb távon további előnye, hogy Pozsony vagy akár Bécs is napi ingázásra alkalmas távolságban van. Pozsony a bevásárlás szempontjából is előnyös lehet, mert olcsóbbak az élelmiszerárak.
Mosonmagyaróváróvár kezdi, sőt már szinte ki is nőtte magát, nagyon sok az új lakos és néha elég sokszor elég nagy a forgalom, bár ez Győrre is igaz szóval...
Én Győrben azt szeretem, hogy van egy rendes belváros, sok étterem, bár van, és szinte mindig van valami, míg óváron van a magyar utca ami úgy belvárosnak tekinthető de ott nincs valami sokminden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!