Mondanátok városokat Budapest körül (~80 km), ahová érdemes költözni?
Figyelt kérdés
Általában a városvéleményező kérdések alá csak negatív válaszok jönnek. Gyűjtsük össze azokat a városokat, ahová tényleg érdemes költözni, mert szép, jó az infrastruktúra, sok lehetőség van, jó a közbiztonság, és nincs túlnyomó kisebbség. Vannak ilyenek? Budapest bő környéke vagy akár egész Magyarország területén.2021. nov. 7. 17:38
1/12 anonim válasza:
Budaörs, de drága.
A reggeli bejutás autóval minden irányból nagyon keserves.
2/12 anonim válasza:
Tata
Nyugodt kisváros, jó éttermek, 3 ipari park a közelben, autópálya mellett van.
4/12 A kérdező kommentje:
#3 melyik részét nem értetted a kérdésnek?
2021. nov. 7. 23:36
5/12 anonim válasza:
NEm akarunk több autót budapestre. Csak akkor költözz oda ha vonattal busszal jársz be!!!
6/12 anonim válasza:
Bicske, Herceghalom, Tatabánya, Tata, Biatorbágy, Budaörs, Budakeszi
7/12 anonim válasza:
Bicskén van kisebbség, de csak 1-2 utca zűrös, élhető, csendes, cserébe még tűrhetőek az árak.
8/12 anonim válasza:
"#3 melyik részét nem értetted a kérdésnek?"
Kérdésed leírása:
"Budapest bő környéke vagy akár egész Magyarország területén."
Problem?
9/12 anonim válasza:
#5 szerintem pont nem azokkal van gond, akik vidékről bejárnak autóval (bár ők is használhatnák a P+R parkolókat), hanem azokkal, akik Budapesten belül kóricálnak autóval 2 metrómegállót is.
16 évig éltem Budapesten, tudom miről beszélek. Most Bicskéről vasúttal járok be.
10/12 A kérdező kommentje:
#8 problem, hogy nem városokat kértem, hanem városokat ahová érdemes költözni, és még a szempontokat is leírtam.
Az hogy a te agyad az első vessző után leáll, az a te egyéni problémád.
2021. nov. 8. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!