Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tudnátok mondani olyan falukat...

Tudnátok mondani olyan falukat vagy kisebb városokat ahol lehet kerti munkát csinálni és közel van Pesthez?

Figyelt kérdés
Pest megyén belül érdekelne olyan kisebb város ami olyan akár egy vidéki falu

2019. nov. 11. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Kerti munkát bárhol lehet csinálni, ahol van kert. Nem is kell ehhez elhagyni Budapest határát. Feltételezem, nem egy egész falut szeretnél beültetni és gyomlálni, vagy igen? (Példának okáért van olyan is, hogy Békásmegyer-Ófalu, egy köpésre a panelektől.)
2019. nov. 11. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Az agglomerációban és a kertvárosi részeken lehet, ha kis konyhakertre gondolsz.

Ha te konkrétan állatokat is akarsz tartani vagy hasonló (kis tételben pl. csirkét), akkor arra már nem alkalmas egyik sem. Én egy agglomerációbeli kistelepülésen nőttem fel, itt kb. 15-20 éve még disznókat is tartottak, de mióta elkezdődött a városiasodás és az ingázókkal való feltöltése a városnak, azóta már egy nagyobb kutyára is megy a szájhúzás, a csirke pedig maga terrortámadás a szomszéd szemében (az ajánékba adott tojást persze duzzogva elfogadják).

Továbbá az új vagy újszerű ingatlanok annyi kerttel rendelkeznek, amin elfér a középosztály kötelező két autója, meg talán három darab szék. Az is le van viakolorozva... :D

A régebbi polgári házak között nézelődj.

2019. nov. 12. 05:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát ha a csirke terrortámadás akkor szerintem a kis kerti traktor maga a démon földi megtestesítője :D

kb max 1-2 hektár földet szeretnék csinálni.

2019. nov. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!