Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az alábbi bankok közül melyike...

Az alábbi bankok közül melyiket ajánlanátok lakáshitelhez?

Figyelt kérdés

Otp-t is beírtam, bár az szinte kizárva, mert olyan szinten drága a hitelük (aminek nem értem az okát).

Hitel kapcsán egyébként lehet a bankokkal "alkudni"?

2021. okt. 19. 13:11
A kérdező szavazást indított:
Mkb bank
Cib bank
Budapest bank
K&H bank
Raiffeisen bank
OTP bank
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az otp messze a legdragább.

Sajnos en is otp-s vagyok, de ha hitelt veszek fel muszáj lesz mashol is számlát nyitnom, a babaváró miatt meg az otp-nél is le vagyunk láncolva

2021. okt. 19. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét esetben érdemes megkérdezni egy hitelügynököt, banktol kapnak jutalékot, tudják mire mennyi kedvezmény jár, stb..

Most 4% körül lesznek a legolcsóbb kamatok is az emelések után.

2021. okt. 19. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Anno az Erste-nél vettem fel a hitelt, és mindig nagyon normálisan kezelték az ügyeimet, és az ügyintézőjük is megismer az utcán. Pl a válsag ideje alatt is felhívott, hogy kérjek árfolyamgátat, és amit megspórolok azt betesszük lakáskasszába, és lejárta után csökkentettem vele a tőkét, és így még kevesebb is lett a törlesztőm.
2021. okt. 19. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Ciganysoron a Vajda megoldja neked okosban, meg Erzsebet utalvanyt is elfogad :)))
2021. okt. 19. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

unicredit miért nincs a listán? Elég jó árakkal dolgoznak.

A cib bank-nál lehetett előzetes értékbecslést kérni és hat hónapra előre megadják, hogy mennyi hitelt vehetsz fel náluk (azért kérdezz rá, mielőtt elhiszed nekem, hogy még mindig így van-e), ezért kb. 0 kockázattal tudod megíratni a szerződést.

Cserébe teljesen rendben kell lennie a hitelezett ingatlannak.

Az OTP pl. majdnem mindenre hitelez, de elég drágán.

2021. okt. 19. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!