Budapesten hol vennétek lakást a következő feltételekkel, maximum 29 millióért?
Figyelt kérdés
- Másfél szobás
- Felújított/ jó állapotú
- 1-10+ emelet
- Belváros (Deák tér) max fél óra tömegközlekedéssel
- Inkább panel, mint a régi körfolyosós háztípus.
Én is nézelődök nyilván, de szívesen fogadok ötleteket.
2021. okt. 10. 19:44
21/29 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Több előző hozzászólóhoz hasonlóan én is Újpestet tudom ajánlani. Az általad választott árkategóriában 35, de még 50 nm alapterületű panellakások is találhatók. A környék ellátottsága kiváló, minden megtalálható itt, a közbiztonság is jó, este is nyugodtan sétálhatsz, maximum kutyát sétáltató emberekkel találkozhatsz. A belvárostól légvonalban távol, de mégis közel helyezkedik el. A közlekedés szuper, ha a hármas metró végig jár, akkor kb. 15 perc a Deák tér. A levegő sem rossz, sok a fás park, illetve a Duna közelsége miatt folyamatos a légmozgás. A környék folyamatosan fejlődik, több panelt is elkezdtek szigetelni. Újpest alulértékelt városrész, itt még az árak nem olyan magasak, mint máshol, de véleményem szerint nem sokáig marad ez így.
22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, Újpest egyre jobban vonz, a kommentjeitek megerősítettek benne.
2021. okt. 14. 12:37
23/29 anonim válasza:
Újpesttel vigyázzál....nem olyan jó mint ahogy itt sokan lefestik...
24/29 anonim válasza:
23: Én is úgy gondolom.
Meg kell nézni a választott környéken 2-3 napszakban is többször.
A lakótelepen nem laktam ott, csak a Losonci tériben, de az újpesti is szemétledobós lehet és forró, emiatt csótányos.
Amikor téglában nem lehet megmaradni a nyár közepétől Budapesten, mert éjjelre nem hűl le 25-28 fok alá még az utcai levegő sem, akkor egy betonházban éjszakázni... Idén csak 2 hónap volt a pokol, de tavaly 4 hónap.
25/29 anonim válasza:
29 milla mellett talán belefér egy 200 ezres légkondi.
26/29 A kérdező kommentje:
Ha valakinek esetleg hasznos lenne: a Pillangó parkban vettem 29 millióért egy 37 nm-est (másfél szobásat), idén februárban.
2022. okt. 17. 11:48
27/29 A kérdező kommentje:
Metrómegállótól 5 perc, 8. emeleti panel.
2022. okt. 17. 11:49
28/29 anonim válasza:
Így, hogy kommenteltél, visszaolvastam. Durva, hogy a kérdés kiírásához képest egy év alatt kb. 10-12 millióval ér többet a lakásom :O
29/29 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon keményen felmentek az árak... olyan lakást és ott, ahol 29 millióért vettem februárban, most 34 millió körül hirdetik.
2022. okt. 19. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!