Érd, Vincellér városrészében milyen lakni?
Figyelt kérdés
Milyen környék? Mennyire jellemzőek a kisebbségiek?2021. szept. 30. 17:46
1/3 anonim válasza:
Pár utcával odébb lakok, nyugodt hely, igényes épületek, normális szomszédok. Interspar közel, központba busszal is belehet jutni. Általánosságban jó környéknek számít. Hátrány, hogy nagyon betelepült, sűrűn vannak a házak, de ma már egész Érd ilyen.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Olyan helyről költöznék oda, ahol 5-6 m-enként vannak a házak. Konkrétan a konyhaablakunktól 5 m-re van a szomszédok bejárata jelenleg. Szóval ennél nem lehet rosszabb. :)
2021. szept. 30. 19:15
3/3 anonim válasza:
Pár utcával lakok arrébb. Rengetegen kiköltöztek, sokak közülük nagyképű bunkó. A közlekedésen én kikészülök, jönnek a zöldrendszámos terepjáróval és kb mindenki húzzon előlük. Sok a száguldozó. Cigányok nincsenek. Közel van a Spar, az autópálya. A tömegközlekedés botrány. Én Érdligetről költöztem ide, ahhoz képest szar, a központhoz, ófaluhoz képest jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!