Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy 79,9 MFt-ért kínált...

Egy 79,9 MFt-ért kínált ingatlanért mennyire pofátlanság 75 kp-t ajánlani?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a ház, igazából nem tudok belekötni semmibe. Nem is akarnék feltétlenül alkudozni, de ennyi a rendelkezésre álló keret. Hitelt nem szeretnék felvenni, még pár milliót se.
2021. szept. 30. 11:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Átírás?! Én eddig csak illetéket fizettem. Azt sem a teljes összegre kell. Mivel nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy ez a 75 milla csak úgy csücsült céltalanul a bankszámlámon. Eddig is laktam valahol. A lakásomat eladtam, abból vennék másikat. Így a különbözet után kell csak illetéket fizetni, amennyivel drágább az új. Az pedig pár százezer forint, nem a világ... De nem vagyok se ingatlanjogász, se adószakértő. Eddig így volt.
2021. okt. 4. 16:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Ok, ha eladtál másikat, akkor megint más a szitu.

Van rá kalkulátor is egyébként:

[link]

De jól értem, megvetted? Odaadták 75-ért?

2021. okt. 4. 16:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Még nem. Időközben felmerült más esélyes is. Szóval ha nem adják oda annyiért, nem tragédia.
2021. okt. 4. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!