Hol tudnék az országban nyaralónak való házat, lakást venni maximum öt millióból? Munkahely nem kell, csak nyaralónak használnám.
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 17:37
11/19 anonim válasza:
Igen, csak ha az ember nem akar szlovén autópálya matricát is venni, és inkább elkerül Szentgotthárd felé, akkor az már nem egy rövid, napi szinten ingázható hosszúságú túra.
12/19 anonim válasza:
Bármelyik hirdetési oldalt felkeresed, be tudod állítani ezt a keresési feltételt, és akkor kilistázza.
13/19 A kérdező kommentje:
Az elején már mondottam vala. A listázástól kiméljetek. Tapasztalatok érdekelnek.
2021. okt. 1. 09:27
14/19 anonim válasza:
keleti régióban (tirpák megye) már kúriákat is adnak 19 gurigáért.
15/19 A kérdező kommentje:
A limit 5 milla. Nem 19.
2021. okt. 3. 20:53
16/19 anonim válasza:
Heves Megye, Markazi tó... épp nem rég néztem közvetlen vízparti kis nyaraló felújítva! szépen megcsinálva 4,2m.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. okt. 5. 05:27
18/19 gungasam válasza:
Pesthez közelebb, kifejezetten nyaralónak való kis házak vannak Jászberény közelében a 31-es út mellett. Neszűr a neve régiónak.Egyenletes területek, könnyen kezelhető homokos talaj.Kisebb nagyobb telkek vannak kertészkedési célzattal. Van aki beültette akáccal, hogy fűtőanyag legyen ha kell.5 m alatt biztosan van néhány. Most ugyan épp felújítják a 31-es egy szakaszát, de kb egy óra az út oda.Google Map-on keress rá ha érdekel.
19/19 gungasam válasza:
18 Az én nyaralóm is ott van, cirka annyit is érhet de nem eladó.Könnyű ott vízhez jutni, rengeteg fúrt kút van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!