Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Cég Budapest közelében, aki...

Cég Budapest közelében, aki 400 ezer / m2 körül épít tisztességes kulcsrakész házat?

Figyelt kérdés

Vidéken van több is, 380 ezerért építik a típusházakat (ez már áfás ár). Nem kamu, nincs rejtett költség, unokatesóm most vette át a házát, a papírokat is megmutatta. Nem sok hiba van benne, a radiátorokat kell lecserélni (abból nem azt a típust kapta mint ami a papírokban volt), minden más tökéletes! A csempézés is nagyon jól lett, festés is, stb. Meglepödtem, mert annyi rosszat hallani. Sajnos ez a cég még felárért se jön fel Budapestre. Találtam vidéken több céget is hasonló árakkal. Itt 500, de inkább 600 a kulcsrakész akiket találtam.

Jöhet privátban is az infó! Köszi!

2021. szept. 3. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Változnak az anyagárak, azt nem kombináltad bele. Sokminden a duplájára ment fel, fél év alatt.

Most szépen néz ki, kérdés 3-4 év múlva bentlakva, milyen hibák jönnek elő.

2021. szept. 4. 06:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mi a reális ár most? A 600 ezer vicces. 20-40 millió egy telek, meg 60 (!) millió egy 100 m2 ház? Hihetetlen mi folyik itt … 100 millió lenne egy 100 m2 ház és még én építkezek? Pár éve ennyiért a már kész luxusnegyedben lévö, újépítésü medencés házakat hirdették.
2021. szept. 4. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi a reális ár. De mi most vagyunk túl egy kisebb felújításon. Rengeteg mindent a saját két kezünkkel csináltuk, így sokszor csak az alapanyagot kellett fizetni. Tavasszal kezdtük. Amit mi látunk: tavasz óta az építőanyagok árai 200-300 %-al (igen duplajára, meg triplájára!) mentek fel. Őrület, ami folyik a nyersanyagok, építőanyagok piacán. Ha teheted, ne most kezdj el építkezni. Egy szakember interjújából azt hallottam, hogy ő vár némi csökkenést az elkövetkezendő fél-1 évben. A régi árra mar nem fognak csökkeni, de most tényleg a csúcson vannak az építőanyag-árak.
2021. szept. 4. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy neked vagy nekem mi a realis ar, vagy hogy mi volt par eve, senkit nem erdekel. Vagy elfogadod, hogy minden rohadt draga es olcson senki nem fog neked dolgozni, vagy nem epitkezel most, hanem veszel egy hazat es felujitod (ha kell). Utobbi eri meg jelenleg szerintem, meg a mostani epitoanyag arak mellet is.

En se engedhettem meg magamnak Budapestet, de meg az agglomeraciot se, igy mashol vettem hazat.

2021. szept. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!