Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Zalaegerszeg melyik részén...

Zalaegerszeg melyik részén érdemes ingatlant venni? Szempontok lent.

Figyelt kérdés

Nézegettem hirdetéseket, de egyáltalán nem ismerem a környéket. Jelenleg a Jánka-hegyen és a Csácsi-hegyen vannak meglepően jó árú nyaralók/házak; illetve volt már pár társasházi lakás is valahol.

Tudnátok segíteni?

Ami fontos: nyugalom, csend, tiszta és biztonságos környék legyen; továbbá nem árt, ha jó a helyi közösségi közlekedés (orvosi rendelőkhöz, üzletekhez), ha épp nincs autó valamiért.

(Munka- és szórakozási lehetőség nem szempont, iskola sem.)

Melyik részeket ajánlanátok, melyiktől óvnátok?

Plusz egy kérdés, mert hallottam valakitől: igaz, hogy érezni az egész városban a bitumengyár füstjét?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

#Zalaegerszeg #Jánkahegy #Csácsihegy #MOL bitumengyár
2021. aug. 28. 21:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igazából "csak" azért lett Kőszeg, mert itt már jártam/jártunk párszor, így ismerősebb a hely; illetve pro érv volt még az alacsony lakosságszám és a szubalpin klíma.

Az ingatlanok jóval drágábbak, mint Zegen, legalábbis amiket néztünk neten és élőben - de belefért a keretbe (hitel nélkül), és még felújításokra is maradt egy kis pénz. Bár most már kezdek kicsit kétségbe esni, mert az egyes költségek magasabbak az előre tervezettnél, illetve jóval több problémát kell megoldani, mint amennyire számítottunk. Nem rejtett hibák, csak pl. külső szigetelést nem akartunk volna, de úgy néz ki, muszáj lesz, ha nem akarunk megfagyni a havi kb. 40-50 ezres áramszámlák ellenére is...

Eszméletlen jó környéken lakunk - egyelőre legalábbis nem voltak még problémák.

Viszont tömegközlekedés egyáltalán nincs, ezt a "szűrőt" le kellett húzni a listáról. :D

2022. jan. 17. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!