Az év melyik időszakában érdemes lakást venni?
Figyelt kérdés
Budapesti lakásvásárláson gondolkodom. Arra vagyok kiváncsi hogy van e olyan hónap amikor kisebb a kereslet ezáltal többet lehet alkudni vagy nyomottabbak az árak vagy ez mostmár teljesen ugyanolyan az év minden hónapjában? Arra gondolok hogy nyáron nagyobb lehet a kereslet az felvételt nyert egyetemisták miatt, télen talán jobb áron vehetnék2021. aug. 25. 09:05
1/5 anonim válasza:
pl. szilveszterkor kevesen vesznek lakást
2/5 anonim válasza:
A ponthatárok július 22-én kerülnek ki, de előtte már tudják az érettségi eredményeket, és aki megteheti, hogy lakást vesz az egyetemre menő gyerekének, az ekkor már elkezdte nézegetni és júliusban max lefixálja. Már augusztus van, szerintem aki ilyen céllal nézett és eddig nem vett, az idén már nem is fog, pár hét és kezdődik az egyetem.
3/5 anonim válasza:
Azért az nem túl gyakori, hogy egyetemistának lakást vesznek, bár előfordul, de nem olyan dömpingben, hogy az a piacot jelentősen befolyásolná.
Tavasztól őszig nagyobb a kínálat, ősztől tavaszig alkalmibb dolgokat lehet kifogni, mert akik ekkor hirdetnek, azoknak valamilyen nem várt élethelyzet miatt sürgős.
Én így tapasztaltam.
4/5 anonim válasza:
Télen illetve ilyenkor nyár végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!