Egy ablak nélküli konyhás lakást nagy hülyeség megvenni? mert szerintem igen, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Figyelt kérdés
#ablak nélküli
2021. aug. 21. 13:33
11/23 A kérdező kommentje:
az a probléma, hogy az összes helyiség az eloszobabol nyílik. a bejárati ajtóval van szembe a konyha, a két szoba meg oldalról nyílik.
2021. aug. 21. 19:55
12/23 anonim válasza:
Tudomásom szerint vannak olyan lakótelepi lakások, ahol ilyen (kis) konyha van, persze megfelelő elszívóval, villanyvilágítás meg van.
13/23 A kérdező kommentje:
megnéztem a képeket, és van alaprajz! a konyha egyik fala, teljes egeszeben az egyik szobájéval egyezik meg :)
2021. aug. 21. 21:24
14/23 anonim válasza:
#13: Na akkor meg is van. Falvésés.
15/23 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm!!!
2021. aug. 22. 08:41
16/23 anonim válasza:
Ehhez előtte azért nézesd meg építésszel, nem minden falat szabad kivésni.
17/23 anonim válasza:
Jobban jársz, ha eleve egy ablakos konyhás lakást veszel.
Ha sok pénzért megcseréled, akkor meg a szobának nem lesz ablaka.
Vagyis inkább hasonlít majd egy börtöncellára, mint szobára.
18/23 anonim válasza:
#17: A börtöncelláknak van ablaka, csak mondom :)
19/23 anonim válasza:
Akkor nem gáz, ha egy amerikai konyhás nappalit lehet kiszabni belőle és nem fog hiányozni a plusz szeparált szoba. A mihez meg tudni kell, hogy mi főfal és mi kiszedhető és milyen az egész alaprajza.
Egyébként meg hát neked kell tudnod, milyen kompromisszumok férnek bele, mert ha ennél csak jóval drágább van azon a környéken vagy akár házban, amihez ragaszkodsz, akkor lehet, neked megéri.
20/23 anonim válasza:
Majd kell egy jó éles kés,
hogy tudjad vele vágni a masszív kajaszagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!