Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek rémmese vagy...

Szerintetek rémmese vagy valóság, hogy vannak olyan részek Magyarországon, ahol hogyha 1-2 hónapra magára hagyod a házadat (mondjuk elutazol külföldre dolgozni), akkor teljesen kifosztják a házat, még a cserepet is leveszik a tetőről?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam mondta, akivel a napokban találkoztam.

Szerintetek igazat mond, vagy csak rémiszt?

2021. aug. 10. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
Nagyban függ attól, hogy merre van ez a ház. Én ismerek 2 családot is, akik már több éve külföldön laknak, és egy évben csak néhány hétre jönnek haza, a családi házaikba. De eddig semmi bűnözést nem tapasztaltak a házaiknál.
2021. aug. 10. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Volt egy tanyánk egy csodálatos erdő közepén, távol mindentől és mindenkitől, Lajosmizse környékén.

Na, onnan vittek mindent ami mozdítható volt. Ha bekerítettük elvitték a kerítést, ha ültettem egy gyümölcsfát, egy hét múlva már nem volt sehol. Utánfutóval jártunk le és hoztunk-vittünk mindent, mintha kempingezni mennénk. Egy idő után már be sem zártuk, csak egy nyitott lakatot akasztottunk az ajtóra.

2021. aug. 11. 07:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Jászság !!! SZOLNOK MEGYE !!!! Ez történik itt . Szétszedik a házakat. Nappal is bontják őket. Drogosok költöznek az elhagyott ingatlanokba. Ez nem mese ! Valóság !
2021. aug. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!