Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Családi ház vagy panel lakás?

Családi ház vagy panel lakás?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok és miért? Köztudott hogy a családi házak drágábbak mint egy panel lakás, ezt vegyétek figyelembe vélemény íráskor. Írjatok véleményeket!

2021. aug. 4. 20:08
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Családi ház...

DE ez én vagyok.

9 évig laktam panelban, sosem költöznék vissza.

Panel

+ minden gondodról letudtál ha fizeted a rezsit, közös költséget egyebeket.

+ nagy felújításoknál vagy tetőcserénél mindenki részarányosan fizet nem neked kell egyedül

+ sokkal kisebb fenntartási költségek

- szomszédok... nagyon nem kell kifejteni

- nincs élettered, csak a lakás.

- nincs lehetőséged gyakorlatilag semmi olyan dologra amit egy családi ház nyújt.

- olyan amilyen. Nagyon nincs lehetőséged alakítani... hát kívülről meg pláne olyan amilyen... nincs lehetőség változtatásra

Családi ház

+ úgy alakítod kívül belül ahogy szeretnéd és anyagi kereted engedi

+ kert... és mindaz az a szabadság ami ezzel jár. Termeszthetsz gyümölcsöt zöldséget, lehet egy virágoskerted, gyümölcsfáid... medencéd ha szeretnél... nyáron csak kiülsz a hintába és madárcsicsergésben olvasgatsz... stb stb

+ ha van bejáród a kertedben a saját területeden lehet a kocsid, akár fedett beállóban vagy garázsban...

- sokkal többe kerül a rezsi mint egy lakás rezsije. Ez tény. Ha a fűtés fával történik akkor az macerás és meló meló meló.

- bármi ami elromlik vagy ki kell cserélni azt neked kell. Nincsenek megosztva a költségek....

- havat lapatolhatsz ha ugy van..... sőt. Muszáj. A faleveleket szedheted ősszel... stb

Biztos hogy nagyon nagyon sok mindent kihagytam.

Az a lényeg hogy egy kényelmes embernek a lakás sokkal kézenfekvőbb és jobb megoldás.

A családi ház egy nagy mértékű szabadságot ad, de jóval több melót és kötelességét is.

Nagyvonalakban....

2021. aug. 9. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!