Mi a véleményetek Jász- Nagykun- Szolnok megyéről ingatlanvásárlás szempontjából?
Megéri hosszútávra (15-20+ év) Jász- Nagykun- Szolnok megyébe költözni?
Esetleg befektetésnek ingatlant vásárolni?
Szép megye? Van turizmusa?
Nagyon sokat segítettél, köszönöm a részletes válaszaidat! :)
Valóban meglepően drága hely Alattyán – pl. még Jászapátihoz képest is, pedig ott már több minden van, mivel járási székhely kisváros (de hát Apátinak megvan a maga rossz híre sajnos, főleg most)...
Én Szolnok mellett lakom.
1:Szinte nincs semmi látható dolog turisztikai szempontból.
2:Fizetések a béka sejhajja alatt vannak...
3: Utak állapota általánosan rosszak.
Egy előny lett mostanság az pedig az M4, így Pest már időben "értelmes" távolságban van.
Én 20km-re lakom de ennél sokkal távolabb nem is érdemes lakni a megyeszékhelytől. El sem tudnám képzelni hogy pl 50re lakjam egy kis eldugott faluban.
Ide sajnos nem tolják a pénzt.
Itt csak leállni tudod az életed nem megélni. Ha ez szempont akkor ne itt keresgélj.
Befektetés már más tészta mert a lakások nem vészes az áruk, viszont 60-70 ezer környékén ki lehet adni
A kokeró mentes falvak viszont kezdenek drágák lenni. Egy általános állapotú kádár kocka simán van 15-20 milla. Itteni fizetésből már ez sem kevés!
Szerintem szep varos meg minden, itt a tiszta, de semmi nincsen. A szökőkút nem üzemel (biztos drága)😅
Az emberek hülék itt. Munka nincs, ha van, fekete
Nem valami segítőkészek az emberek se, lehet mashol is igy van.
Kötődöm a avslroshoz mert itt lakom itt nottem fel, itt vannak a rokonaim, de uyganakkor menekulnek innen.
Konkretan vagy min. 9x majdnem elgázoltak a zebrán zölden babakocsival, es gyalog is de azt nem szamolom... Ha utábuk szólsz még ők mutogatnak. Itt rengeteg a bunkó.
Terhesen nagy hassal mentem a kórházba busszal, igazabol erdekelt hogy leülök e, nem volt eszemben, tele volt a busz javareszt ferfiakkal. Szerinted atadta valamelyik a helyet? Meg sem kérdezték. Egy ácsorgó nő mondta nekem h mekkora büdös bunkó az összes.
Es hat tenyleg.
Ha összeesel siman elmennek melletted.
Ha teheted ne ide gyere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!