Budapesten (főként budai oldal) milyen új építésű lakóparkok vannak, melyekben szívesen élnétek/éltek?
Hát sajnos én csupa olyat látok jártomban-keltemben, ami iszonyatosan zsúfolt, noch dazu gyorsforgalmi út közelében van...
Konkrétan a XI. kerület Szerémi, Budafoki, Kondorosi, Barázda, stb. környékén épülő lakótelepekről beszélek. Kb. dupla olyan sűrűségű, mint a 70-es években épült panel lakótelep a szemben lévő oldalon...
Csak a nevében "park".
Aztán vannak persze családiházas lakóparkok is, de azt meg megfizetni se tudod valszeg....
Sajnos nekem is a környékkel van bajom általában :( A Budai Walzer nagyon tetszik, de a pitsában van, a Budapart meg iszonyat zsúfolt, főleg a MOL miatt lesz is :(
Azért még reménykedem, hátha javasol valaki valami élhetőt :D
2: nagyon leszűkíted a teredet, ha szerinted a Walzer a "pitsában" van. Az már mai körülmények között abszolút belterület, budai belváros....
Pedig pont akartam ajánlani, hogy Budafokon - Budatétényben is nézegess, mert ott még találsz zöld környezetben csendes lakást. Nyilván messzebb van, több utazás - de cserébe nyugisabb környék.
Igazából azt csak arra értettem, hogy eléggé iparos rész, nincsenek szolgáltatások stb.
De szétnézünk arra is mindenképpen :)
4: ja, értem...
Hát igen, azok a lakóparkok tipikus "rozsdaövezeti" upcycling környék. Pár év múlva biztosan kialakul majd az infrastruktúra is, meg ovi, iskola, stb. - de sajnos a nagyforgalmú főútvonalak ottmaradnak......
Mekkora lakást keresnél?
Nézd meg esetleg ezt:
Vagy van még kicsit beljebb, Őrmezőnél (4-es metró) a Metrodom... De az is elég batár nagy házak, és sűrű....
A Metrodomban sajnos elkeltek már azok a lakások, melyek még megfizethetők lettek volna, pedig nagyon tetszett az a projekt, viszont amit linkeltél, azt még nem ismertem, köszi. :)
Nappali+szoba amit keresek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!