Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Újépítésű lakás + prémium...

Újépítésű lakás + prémium nagyautó, mennyit kereshet havonta aki ilyet megengedhet magának?

Figyelt kérdés

Tegyük fel egy újépítésű 90-100 milliós lakás, + mondjuk egy nagyobbacska merci, audi (és társaik =25 milla)

Valamint szerintetek ezeket a lakásokat kp-re, vagy hitelre veszik? Az autót gondolom lízingre.

2021. júl. 24. 14:15
1 2
 11/14 anonim válasza:
52%

Jó cég lehet, nálunk a területi vezetők csak munka céljából kaptak egy Daciat:D Ha jól tudom legfeljebb hazajárhatsz vele, magánhasználat tilos.

2021. júl. 25. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

11#

nem akartam kiírni a pontos beosztás megnevezéseket. Nálunk a "területi vezetők" nagyon magas beosztású felső vezetőnek számítanak. A legtöbb cégnél valószínűleg valamilyen igazgatónak neveznék őket. felettük csak az ügyvezető áll, és átlag 100-150 ember tartozik alájuk. Nálunk német cég hierarchiát alkalmaznak.

2021. júl. 26. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Haver pl egy kb 30-35 fős cégnél van, az egész országban vannak érdekeltségeik. Van kb 10 autó, abbol a legtöbbet egy alkalmazott használja. Havernak is egy Opel van, annyit megy vele privát céllal, hétvégén is, amennyit nem szégyell (és nem szégyell). Lízinges az autó, ha lejár a lízing, úgyis adják vissza. 7es Golfok, Opel Corsák és 1 Astra van. A fizuja nem túl sok, de kompenzálnak az autóval is, amit alátolnak.
2021. júl. 26. 21:12
 14/14 anonim válasza:
100%

11-es vagyok, nem tudom miért pontoztatok le, ez szimplán az igazság amit én látok, semmi negatívat nem rejtettem a szöveg mögé. Nem tudom kinek fáj a lerúgott Dacia Duster :D

Így már amúgy világos, nálunk a területi vezetők adott földrajzi térségért felelnek, alattuk 3-4 mérnök és 15 fő kb. aki fizikai szakmunkát végez. Akkor átlagosan inkább területi csoportvezető, ha a valóságra átfordítom.

2021. júl. 26. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!