Újépítésű lakás + prémium nagyautó, mennyit kereshet havonta aki ilyet megengedhet magának?
Tegyük fel egy újépítésű 90-100 milliós lakás, + mondjuk egy nagyobbacska merci, audi (és társaik =25 milla)
Valamint szerintetek ezeket a lakásokat kp-re, vagy hitelre veszik? Az autót gondolom lízingre.
Jó cég lehet, nálunk a területi vezetők csak munka céljából kaptak egy Daciat:D Ha jól tudom legfeljebb hazajárhatsz vele, magánhasználat tilos.
11#
nem akartam kiírni a pontos beosztás megnevezéseket. Nálunk a "területi vezetők" nagyon magas beosztású felső vezetőnek számítanak. A legtöbb cégnél valószínűleg valamilyen igazgatónak neveznék őket. felettük csak az ügyvezető áll, és átlag 100-150 ember tartozik alájuk. Nálunk német cég hierarchiát alkalmaznak.
11-es vagyok, nem tudom miért pontoztatok le, ez szimplán az igazság amit én látok, semmi negatívat nem rejtettem a szöveg mögé. Nem tudom kinek fáj a lerúgott Dacia Duster :D
Így már amúgy világos, nálunk a területi vezetők adott földrajzi térségért felelnek, alattuk 3-4 mérnök és 15 fő kb. aki fizikai szakmunkát végez. Akkor átlagosan inkább területi csoportvezető, ha a valóságra átfordítom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!