Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen esélyei vannak ma egy...

Milyen esélyei vannak ma egy fiatalnak lakásvásárlásra (CSOK-on kívül :D ) ?

Figyelt kérdés
A párommal mindketten dolgozunk és tanulunk (23 és 27 évesek vagyunk). Jelenleg albérletben élünk,aminek bár nagyon kedvező az ára,szeretnénk már lassan egy sajàt lakást. Nyilván a mai világban hitel nélkül nem igen lehet boldogulni. Mennyi önerőt érdemes beletenni? Milyen módon a “legolcsóbb” és legegyszerűbb ma fiataloknak lakáshoz jutni? Szeretnénk majd gyerekeket,tehát később játszik majd a CSOK,de majd csak 5-6-7 év múlva,illetve ahogy hozza az élet.

2021. júl. 19. 08:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!:) Mi szegediek vagyunk,itt is szeretnénk maradni. Jelenleg itt is pesti árak vannak lassan :(
2021. júl. 19. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Vigasztaljon mindenkit, hogy a remek ingatlan politikáért cserében itthon legalább nincsenek migráncsok meg nem dumálhat brüsszel!
2021. júl. 19. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Én elég jól keresek kezdőként is, de pesti albiban gyűjtögetni nem leányálom. Papíron pár év alatt összejöhet nekem egy egészséges önerő, csak addigra ki tudja, mi lesz az árakkal... így meg eléggé demotiváló ez az élethelyzet, hogy ennyire képlékeny minden.
2021. júl. 19. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

En is szegedi vagyok es itt szeretnek ingatlant, de elkeseritoek az arak. Es nem csak a varosban, lassan mar a kornyezo falvakban is olyan arban vannak az ingatlanok, h borzalom. :(

Mi kijottunk kulfoldre. Igazabol mar 8 honap alatt annyit raktunk felre, amennyit kb 2 ev alatt tudtunk volna… Illetve van 3 fundamentank, szerencsere arra meg jar az allami tamogatas.

Sajnos akinek nincs olyan szuloi hattere vagy nem orokol, azoknak nagyon nehez…

2021. júl. 20. 11:37
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Kedves utolsó, ti merre vagytok, mit csináltok?
2021. júl. 20. 11:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nemetorszagban es mindketten egeszsegugyi dolgozok vagyunk.
2021. júl. 20. 11:46
 17/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem sok eselyes van ha nem keresel nagyon jol vagy nem orokolsz. En USAban vettem hazat a felesegemmel es itt par szazalek onerore mar adnak hitelt. Tehat ha valaki keres eleget ahhoz hogy fizesse a torlesztot akkor nem szamit hogy elotte nem tudott sokat osszesporolni. En 29 voltam mikor megvettuk a hazat hitere.

En a helyedben kimennek kulfoldre. Osszegyujtod az onerore valot es veszel hitelre egy hazat Magyarorszagon vagy ha megtetszik a kinti elet akkor ott is tudsz hazat venni. Nekem semmim nincs Magyarorszagon meg a bankszamlamat is bezartam mikor kijottem. Itt vagyok kint 4 eve es ha mindent eladnank a felesegemmel amink van, rendeznenk a hitelt akkor Magyarorszagon falun tudnek venni egy kadarkockat keszpenzben

2021. júl. 20. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy jelenleg olyan magasak az árak, hogy mi 10+ milliós önerővel sem merünk belevágni. :(
2021. júl. 20. 20:38
 19/19 anonim ***** válasza:
36%
videékre kell költözni ahol semmi munka nincsen ott 1 M ft egy valami vájog ház de sok az apacs is.
2021. júl. 21. 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!