Milyen esélyei vannak ma egy fiatalnak lakásvásárlásra (CSOK-on kívül :D ) ?
En is szegedi vagyok es itt szeretnek ingatlant, de elkeseritoek az arak. Es nem csak a varosban, lassan mar a kornyezo falvakban is olyan arban vannak az ingatlanok, h borzalom. :(
Mi kijottunk kulfoldre. Igazabol mar 8 honap alatt annyit raktunk felre, amennyit kb 2 ev alatt tudtunk volna… Illetve van 3 fundamentank, szerencsere arra meg jar az allami tamogatas.
Sajnos akinek nincs olyan szuloi hattere vagy nem orokol, azoknak nagyon nehez…
Nem sok eselyes van ha nem keresel nagyon jol vagy nem orokolsz. En USAban vettem hazat a felesegemmel es itt par szazalek onerore mar adnak hitelt. Tehat ha valaki keres eleget ahhoz hogy fizesse a torlesztot akkor nem szamit hogy elotte nem tudott sokat osszesporolni. En 29 voltam mikor megvettuk a hazat hitere.
En a helyedben kimennek kulfoldre. Osszegyujtod az onerore valot es veszel hitelre egy hazat Magyarorszagon vagy ha megtetszik a kinti elet akkor ott is tudsz hazat venni. Nekem semmim nincs Magyarorszagon meg a bankszamlamat is bezartam mikor kijottem. Itt vagyok kint 4 eve es ha mindent eladnank a felesegemmel amink van, rendeznenk a hitelt akkor Magyarorszagon falun tudnek venni egy kadarkockat keszpenzben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!