Tényleg nem olyan jó már az óbudai lakótelep mint régen volt?
Azért ne túlozzunk. Voltál te más kerületekben vagy komárommal, nagykovácsival hasonlítod össze?
Budapesti viszonylatokban kérdezem.
Itt nincs vasútállomás mint a XI-ben, VII-ben, I-XII-ben, XIII-ban stb., tehát eleve nincs annyi csöves.
Az igaz hogy van és amit észrevettem hogy nem volt átfogó útfelújítás, parkosítás mint Kelenföldön. Na ez szembetűnő.
Hát ez elég szubjektív. Én a bikás parkot de főleg a kelenföldi pályaudvart nagyon gáznak tartom.
A boráros lepra de főleg amiatt mert csepelieket hoz be és nincs felújítva meg a KÖRÚTI villamos megy át rajta.
Azért a Flórián ennél visszafogottabb.
Nagyon finnyás lehet. Alig van C a Flóriánon ha van azok is melósok. Én egyszer nem láttam herbálos alakokat. Elég szigorú a közterület és a rendőrség arra. Engem már igazoltattak a lakótelepen pedig jó a megjelenésem.
Amúgy budapesti viszonylatban kb. a legbiztonságosabb kerület. Csak mondom.
Az meg hogy sok tréning gatyás ember van, hol nem. Talán a banki negyedben meg bent Kútvölgy-Virányosban...
Hát Rolpen, akkor Óbuda sem jött be?
Most mi lesz?
Még mindig gettó a Flórián környeke, és a C is sok arrafelé.
Bikás parknak köze nincs hozzá :)
#9: Ha megnyit az Etele pláza, elszabadul a pokol.
Sajnos az 1-es villamos már hozta a C-ket eddig is, de a pláza miatt itt fognak rajoskodni egész nap, már előre félek mikor ütnek le a bicajról ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!