Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tényleg nem olyan jó már az...

Tényleg nem olyan jó már az óbudai lakótelep mint régen volt?

Figyelt kérdés

2021. júl. 14. 16:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Úgy érted, már nincs tele csövessel, és nem olyan lepukkadt, mint régen? De.
2021. júl. 14. 16:48
 2/13 A kérdező kommentje:

Azért ne túlozzunk. Voltál te más kerületekben vagy komárommal, nagykovácsival hasonlítod össze?

Budapesti viszonylatokban kérdezem.

Itt nincs vasútállomás mint a XI-ben, VII-ben, I-XII-ben, XIII-ban stb., tehát eleve nincs annyi csöves.

Az igaz hogy van és amit észrevettem hogy nem volt átfogó útfelújítás, parkosítás mint Kelenföldön. Na ez szembetűnő.

2021. júl. 14. 16:50
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Van Flórián tér, ami kis túlzassal a Borárost közelíti, és főleg az onnan északra eső rész tele van érdekes alakokkal. A Kelenfölddel összevetve határozottan gányabb, ott a vasútallomastól eltavolodva egészen kulturált a lakótelep.
2021. júl. 14. 16:59
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát ez elég szubjektív. Én a bikás parkot de főleg a kelenföldi pályaudvart nagyon gáznak tartom.

A boráros lepra de főleg amiatt mert csepelieket hoz be és nincs felújítva meg a KÖRÚTI villamos megy át rajta.

Azért a Flórián ennél visszafogottabb.

Nagyon finnyás lehet. Alig van C a Flóriánon ha van azok is melósok. Én egyszer nem láttam herbálos alakokat. Elég szigorú a közterület és a rendőrség arra. Engem már igazoltattak a lakótelepen pedig jó a megjelenésem.

Amúgy budapesti viszonylatban kb. a legbiztonságosabb kerület. Csak mondom.

Az meg hogy sok tréning gatyás ember van, hol nem. Talán a banki negyedben meg bent Kútvölgy-Virányosban...

2021. júl. 14. 17:05
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Amióta felújították a Holdudvar parkot, szerintem sokkal jobb lett az a rész is.
2021. júl. 14. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Hát Rolpen, akkor Óbuda sem jött be?

Most mi lesz?

2021. júl. 14. 20:11
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Elolvastam hogy Óbuda, rögtön tudtam, hogy a Rolpen az :D
2021. júl. 14. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Még mindig gettó a Flórián környeke, és a C is sok arrafelé.

Bikás parknak köze nincs hozzá :)

2021. júl. 14. 21:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem napközben minden kerületben sok a C, aki nem volt még kelenföldön az szerintem menjen el arra napközben...
2021. júl. 15. 08:20
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#9: Ha megnyit az Etele pláza, elszabadul a pokol.

Sajnos az 1-es villamos már hozta a C-ket eddig is, de a pláza miatt itt fognak rajoskodni egész nap, már előre félek mikor ütnek le a bicajról ott.

2021. júl. 15. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!