Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennétek így házat ebben a...

Vennétek így házat ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
5 millió ft a ház, 1 millió lenne keszpenzben. A maradekot hitelnek venném fel, egyedül.

2021. júl. 13. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nehezen hiteleznek ilyen kis értékű ingatlant a bankok.
2021. júl. 13. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
5 millióért házat? Ha megfelelő a lokációja, én nem sokat gondolkoznék rajta. Sztem még úgyis érdemes megvenni, ha f kell újítani
2021. júl. 13. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hol?

Mert cigányos helyen ne vegyél 2 Ft-ért sem!

Inkább még gyűjts hozzá önerőt és emberek lakta helyen vegyél magasabb hitelre!

2021. júl. 13. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
60 felett jársz? Akkor vedd meg nyugodtan. Fiatal vagy? Akkor nem szabad. Örökre lemondasz róla, hogy kitörj a csóróságból. Még ha jönne is a lehetőség, nem tudod kihasználni, mert a házad a 20 év hitellel helyhez köt.
2021. júl. 13. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
5 millióért olyan helyen lehet max házat venni, ahol max közmunkás lehetsz. Ezt sose értettem. Mindenki odaköltözik valami ganédombra, megideologizálják, hogy szeretik a nyugalmat meg a zöldet, stb. (nem, csak nincs pénz másra) aztán meg picsognak, hogy HÁ A GYURBÁN VIKRENC NEM AD MUNKAAAT, NEM AD MUNKAAAAAT. Nevetséges.
2021. júl. 15. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5: Nem kizárólag helyben lehet csak dolgozni. Én meg ezt nem értettem soha, hogy az emberek a leendő lakás/ház kb 1 kilométeres körzetében akarnak munkát találni. Én madárfüttyös faluban lakom, olcsón vettem, es normális munkám van egy közeli városban.
2021. júl. 17. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
Ja a kerdezőnek, ha meg is hitelezi a bank ezt a kis értékű ingatlant, az 1M önerő kevés. Az pont 20%, ami elméletileg a minimum elvárható önerő, de a gyakorlatban ennél többet kérnek, 30-40%-ot simán kérhetnek.
2021. júl. 17. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Eszembe jutott, ha nincs benne fürdőszoba, akkor a bank nem fog hitelt adni. Ezen is lehet segíteni, de extra feladat. Az adásvétel előtt meg kell csináltatni vagy mint te leendő vevő (előszerződéssel) vagy a tulaj és annyival drágábban adja el.
2021. júl. 17. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

Én önrész nélkül vettem 4 milliós nyaralót, személyi kölcsönre.

Igaz, magasabb a kamat, de a kutya nem foglalkozott azzal, hogy mit veszek rajta.

A hitelképességed legyen rendben Kérdező és annál a banknál érdeklődj, ahol fel akarod venni! Fognak segíteni!

2021. júl. 17. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!