Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapestre költöznék vidékről...

Budapestre költöznék vidékről ( Miskolc). Milyenek most Budapesten a viszonyok? Gondolok itt a méhlegelőkre, szándékosan lezárt utakra, egyszerre történő felújításokra stb. Melyik az a kerület amelyik élhető több szempontból is: közbiztonság stb. 31L

Figyelt kérdés

2021. júl. 11. 18:39
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Úgy látom hogy Budapesten is van elég hülye, nem csak Miskolcon...:(
2021. júl. 11. 20:05
 12/31 anonim ***** válasza:
42%

#9 Attól függ, hogy hova költözöl, hogy mivel kell bejárni. Budapesten és agglomerációjában kb. 2 millió ember él, szerintem mindenki talál neki való részt, csak kérdés, hogy meg tudja-e fizetni.

Én sem szeretem a Budapestet, ezért az agglomerációban nézelődünk. Budapesten átérni rosszabb napokon 1-1,5 óra, úgyhogy meg kell nézni, hogy hol dolgozol és ahhoz igazítani az albérletet. Utána, ha jobban megismered a várost, akkor kinézheted, hogy hol laksz és ahhoz igazítod a munkahelyeidet, főleg, ha családod van. Amúgy a Velencei tótól is járnak be vonattal (inkább a kötöttpályás közlekedést preferálják az emberek).

Van kollégám, aki Győrből ingázik, meg olyan is, aki szeret a belvárosban lakni és elviseli a pisiszagot, mert 10-20 perc alatt ott van "mindenhol" metròval.

A méhlegelőt továbbra sem értem. Ha az a kérdés, akkor Budapesten nincs méhlegelő, de szerintem 50 éve sem volt jellemző a városra. Zöld területek, külsőbb kerületekben, meg Budán vannak.

2021. júl. 11. 20:05
 13/31 A kérdező kommentje:

Itt Miskolcon 500ft egy buszjegy, de ott mikor voltam a barátnőmnél talán 350ft 1db jegy. Gondolom akkor a közlekedés olcsóbb már legalább.

Itt Miskolcon üzletvezető helyettes vagyok egy abc-ben, olvastam hogy az Aldiban stb jól lehet keresni ilyen munkakörben.

2021. júl. 11. 20:14
 14/31 anonim ***** válasza:
67%

Jah, most esett le, hogy a méhlegelő = nem vágják a füvet?

Szerintem ez nem igazán igaz. Alapból, Budapesten jóformán nincs sok fű, amit vágni kell. Miskolcot nem ismerem, de a fűvágással szerintem nincs gond, rengeteg virágültetés is van (szerintem a tereken évente többször ültetnek virágot, mindig azt, ami akkor éppen virágzik).

2021. júl. 11. 20:18
 15/31 anonim ***** válasza:
A bérlet 10000 forint körül van havonta.
2021. júl. 11. 20:18
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

Pesten mindenki lezárt már egy utcát magának, és méhlegelőt létesített rajta.

Ugyhogy maradj borsodban, már neked nem jut méhlegelő

És nézd a fidesz médiát, látom azt neked adják...

2021. júl. 11. 21:33
 17/31 anonim ***** válasza:
45%
Hozd a teheneidet es a birkaidat is, ez a kovetkezo pesti projekt :)
2021. júl. 11. 21:51
 18/31 anonim ***** válasza:
52%

“ Maradj vidéken. Lécci, ne gyere Budapestre. Itt nélküled is van elég hülye. “

Így igaz. Van elég hülye. Például aki szerint egy megyei jogú város vidéknek számít.

2021. júl. 12. 07:07
 19/31 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, neked Budapest nem való. Túl sok itt neked a liberális, rengeteg migráns él itt, elég, ha felszállsz a 4-6-os vilire. A fél vili színesbőrű, nem magyarul beszél.Rengeteg kerületben szoci a polgármester, és a sarkokon liberális agymosók várják szegény fideszes szavazókat, rájuk ugranak, kiszívják az agyukat, és helyette liberális agyat kapnak. Még egynemű párokkal is lehet utcán/munkahelyen is (!) találkozni. Nagyon veszélyes!! Meglátsz egy egynemű párt és te is b*zi leszel! Nagyon gonsolf át ezt a Budapestre költözést! Azonkívül ott vannak az útlezárások: A gonosz libetálisok szabályos labirintust alakítanak ki, hogy szegény illiberális, unorthodox hívők ne tudjanak közlekedni. A méhlegelők is csak ezért vannak. Ráadásul még krumplit sem osztogat itt a fidesz, annyi már az itt élő migráns Soros-ügynök, hogy már a krumpli is kevés ellenük. Már az újépítésű lakásokba is sorosan kötik be a villanyt, úgy hírlik. Jobban teszed, ha nem költözöl erre a nagyon veszélyes Bidapestre. Maradj inkább a biztonságos, illiberális városkádban. Ott tuti van krumpli, és jonban teljesít, mint Budapest. Aki mást mond, hazudik. Tuti rengeteg munkahely van ott is.
2021. júl. 12. 07:22
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

23 kerület van és egy kerület több város.

Tehát Miskolc tizenötszöröse, plusz a majdnem még egyszer ekkora agglomeráció, ami gyakorlatilag ide tartozik.

Gondolom, annak a kérdésnek sincs sok értelme, hogy Miskolc milyen környék...

2021. júl. 12. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!