Lakást szeretnék eladni, legális az utcán oszlopokra ragasztani a hirdetést?
NEm! Meg is büntethetnek.
TILOS az illegális plakátolás.
Nem tudom, hogy ez torvenyileg szabalyozva van-e (biztos :D), de en sok hirdetest latok itt-ott, oszlopokon, stb.
Az mas kerdes, hogy soha eszembe nem jutott oket felhivni meg, szerintem interneten tobbre mennel a hirdetessel, hiszen ezeket barmikor letephetik, leragaszthatjak, mittudomen, nem biztos, hogy a mai vilagban celravezeto igy hirdetni.
5. Koszi, az ujsag sem jutott eszembe, nagyon jo otlet!
6. Ezen nevettem, de van benne igazsag :))
7. Sajnos tapasztalatbol mondom, hogy nem nezik. Sok helyen megosztottam fb-on is az elmult hetekben es ingatlanoson kivul mas nem keresett. Viszont beleptem egy csoportba, ami a varosreszhez tartozik es mikor oda irtam ki, akkor orakon belul tobben megkerestek. Emiatt gondoltam, hogy jobb lenne igy is elernem a kornyekbelieket.
Koszonom a segito valaszokat az otletekkel.
Ha esetleg vlk tudja hogy hogy is van ez a szabaly, ami tiltja,vagy hogy talalhatom meg, azt is megkoszonnem! :)
Tudom hogy hihetetlen, de még ma is SOKAN letépik a kis cetlit a papíros hírdetésről.
Viszont tilos kiragasztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!