Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakást szeretnék eladni,...

Lakást szeretnék eladni, legális az utcán oszlopokra ragasztani a hirdetést?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy van-e valamilyen szabály, ami ezt tiltja vagy nyugodtan kitehetem pár helyre? Buszmegálló, villanyoszlop, ilyesmire gondolok. Köszi előre is!

2021. júl. 9. 21:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, lehet ragasztani
Nem, nem lehet, de nem lesz belőle baj
Nem, nem lehet és meg is büntethetnek
25 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

NEm! Meg is büntethetnek.

TILOS az illegális plakátolás.

2021. júl. 9. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ez torvenyileg szabalyozva van-e (biztos :D), de en sok hirdetest latok itt-ott, oszlopokon, stb.

Az mas kerdes, hogy soha eszembe nem jutott oket felhivni meg, szerintem interneten tobbre mennel a hirdetessel, hiszen ezeket barmikor letephetik, leragaszthatjak, mittudomen, nem biztos, hogy a mai vilagban celravezeto igy hirdetni.

2021. júl. 9. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Posták, boltok, kultúrházak stb. előtt szokott lenni külön hirdetőtábla (legalábbis felénk van), de tényleg a neten hirdess.
2021. júl. 9. 21:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet 3, megprobalom a postanal. A neten mar fent van honapok ota, de ez annyira nem nagy varos es szerintem kevesen nezik.
2021. júl. 9. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
és nincs nálatok valami helyi ingyenes hirdetési újság...?
2021. júl. 9. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Valaki pletykásnak szólj!;)
2021. júl. 9. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Hidd el, hogy aki venni akar lakást, az megnézi a nagyobb hirdetési oldalakat. Ez nem olyan dolog, amit egy séta közben meglátott hirdetés miatt impulzívan veszek az emberek. Ha akciós gyümölcsöt árulnál, vagy valami hasonló apróságot, akkor lehet hogy működne. Sétál Jóska az utcán, látja az oszlopon a hirdetést "Friss eper termelőtől eladó xyz ft/kg áron". Lehet hogy azt mondja, amúgy nem gondolt rá hogy venne epret, de ezt meglátta besétál és vesz fél kilót. De egy lakással ez biztos nem működne. Azt célirányosan keresik az emberek, az interneten. Ha az ingatlan.com-on fönt van fényképpel, akkor gyakorlatilag mindenki megtalálja aki venni akar lakást. A plakátolás nem fog segíteni.
2021. júl. 9. 23:26
 8/11 A kérdező kommentje:

5. Koszi, az ujsag sem jutott eszembe, nagyon jo otlet!

6. Ezen nevettem, de van benne igazsag :))

7. Sajnos tapasztalatbol mondom, hogy nem nezik. Sok helyen megosztottam fb-on is az elmult hetekben es ingatlanoson kivul mas nem keresett. Viszont beleptem egy csoportba, ami a varosreszhez tartozik es mikor oda irtam ki, akkor orakon belul tobben megkerestek. Emiatt gondoltam, hogy jobb lenne igy is elernem a kornyekbelieket.

Koszonom a segito valaszokat az otletekkel.

Ha esetleg vlk tudja hogy hogy is van ez a szabaly, ami tiltja,vagy hogy talalhatom meg, azt is megkoszonnem! :)

2021. júl. 9. 23:53
 9/11 anonim válasza:
75%

Tudom hogy hihetetlen, de még ma is SOKAN letépik a kis cetlit a papíros hírdetésről.

Viszont tilos kiragasztani!

2021. júl. 9. 23:56
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Szabálysértés, de nem büntetnek, csak leszedegetik.
2021. júl. 10. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!