Szentendrén vagy Budaörsön építenétek inkább családi házat?
Budaors.
Szentendre indokolatlanul draga lett es egyre tobb a suttyo ott 😁
Mindkettő agyon zsúfolt sznob környék, szinte egész napra bedugult úthálózattal.
A még normális őslakosokat szorítják ki a vagyonukkal kérkedő újgazdag prolik.
Normális értékrendű ember nem vágyódik közéjük.
Szerintem kérdés, hogy hol. Budaörsöt nem ismerem, de Szentendrén inkább csak olyan helyre költöznék, ahonnan kocsi nélkül is be lehet jutni a városba/hévhez.
Sosem értettem, amikor valaki Pismányba költözött. Egyfelől sok helyen felhallatszódik a 11-es, màsfelől fele annyiért kapott volna telket máshol és ígyis-úgyis kocsiba kell ülnie, ha a gyereket oviba akarja vinni, normális infrastruktúra meg nincs.
Szóval én azt nézném meg, hogy (1) mennyi idő beérni (2) milyen infrastruktúrát szeretnétek a következő (8-10-15) évben igénybe venni és a kinézett telkek közül melyik teljesíti a több feltételt, meg tudjátok-e fizetni. Mindkét településen vannak jó és rosszabb részek.
Budaörs.
Szentendre nagyon drága és ahhoz képest amerre én mozgok irdatlan messze van. Budaörs (nekem) közelebb van. Szentendréhez át kelleme mennem minden nap kétszer az egész városon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!