Szentendre vagy Diósd? Merre jobb lakni ? Családi hazát tervezünk venni kerttel. Közlekedés szempontjából melyik a jobb környék ?
Közlekedés szempontjából Diósd, Szentendre egy katasztrófa, ha autóval akarsz bejutni Budapestre.
Egyéb szempontok alapján Szentendre a jobb, de annyival drágább is.
Diósd kezd elcigányosodni Érd miatt. Ugye Érden már évről évre egyre több a cigány, most meg már elkezdtek Diósdra is bevándorolni.
Szentendrén valóban katasztrófa a közlekedés. Még 2007-ben mikor csináltuk a hajószalont a 11-es út mellett, már akkor is rettenetes volt reggel és délután a közlekedés.
Hogy most milyen lehet, abba bele sem merek gondolni.
Egyébként Diósd jó hely lenne, apum ott lakik csak ugye a cigányok..
Szentendre szerintem már egyáltalán nem élhető, legalábbis nagyon afelé tendál. Főleg nyári hétvégéken még a városon belül sem érdemes kocsival elindulni :( Én mondjuk "eggyel odébb" lakom, de ez közlekedés szempontjából mindegy, nálunk is katasztrófa. Reggelente bejutni iskolaidőszakban egy agyrém. Dolgoztam endrén, reggel 7:20kor indultam és épphogy beestem 8-ra a 12 km-re levő munkahelyemre. Két ünnep közt , forgalom nélkül ez a táv 10-14 perc volt. Visszafele délután ugyanez, nem is csináltam sokáig. Valaki írta a HÉV-et, az valóban egy opció lehet, sokan leteszik az állomáson a kocsit.
Maga a város és a környék amúgy jó és szép, szeretem én is. :)
Diósdot nem tudom, de sokkal jobb szerintem nem lehet a közlekedés onnan se ahogy hallom.
Ha az a terv, hogy majd a Budapestre jártok minden nap dolgozni, akkor felejtsétek el. Ez a modell nem működik.
Naponta minimum 2 óra dugóban állás, vagy zsúfolt tömegközlekedési eszközön utazás vár rátok. Ez évente ~30 teljes napnyi idő!
Ezt az időt értelmesebben is el lehet tölteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!