Cserépfaluban, Cserépváralján miért van ilyen KEVÉS eladó ingatlan? Sok oldalt megnéztem, 5 meg 8 találat összesen... Eddig úgy tudtam ilyen nagyon hangulatos, de világvégi falvakból menekülnének az emberek városokba, vagy városok közelébe. :)
De akkor csak neked, újra, hogy megcáfoljam hiábavaló kijelentésed:
"A szomszédos (ráadásul drága) Bogácson jóval több az eladó ingatlan, pedig az még valamivel közelebb is van Egerhez."
Dehogynem! Az utóbbi évtizedekben mind városba kívánt volna menni, leginkább megélhetés, de szórakozási lehetőségek miatt is. Tudom miről beszélek, te ezek szerint nem.
De nem ez volt a kérdés, hogy két ember vitatkozni kezdjen - ráadásul a kiírás szempontjából teljesen lényegtelen dolgon.
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre - semmi gond: nem te leszel a válaszadó! Magától értetődően írni fog olyan, aki ismeri e két községet.
Egyedül az Ő válaszára várok!
Szóval csak olyan válaszokat vársz, amelyekben nem mennek szembe a kérdésedben megfogalmazott téves állítással... Értem.
Milyen kár, hogy pl. itt a gyk-n is rendszeresen feltűnnek olyan kérdések, ahol csendes, távoli, de nyugodt falvakat keresnek sokan. Ha nekem nem hiszel, akkor higgy ezeknek a keresőknek, hogy mégsem annyira "menekülnivalóak" az ilyen kis falvak. További kitartást és sok sikert kívánok az általad várt válaszokhoz!
Pontosan, ahogyan a 7. válaszoló írja. Egy 1000 fős faluból kicsi eséllyel költözik egyszerre "sok" ember, viszont a 4-5 eladó ingatlan reális. Továbbá kiegészíteném azzal, hogy Cserépfalván bagóért adják a házakat, amiből még Bogácson SEM tudnának másikat venni az emberek...
Nem arról van itt szó, hogy mindenki szeret ott élni, hanem arról, hogy az a néhány ember, aki jelenleg ott lakik, nem igazán tud onnan mozdulni a házáért kapott árból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!