Mi a véleményetek olyan családi házról amínek a falai kívül és belül is teljesen le vannak burkolva? Kívül beton lapokkal és belül lambériával. Van ennek valamilyen káros hatása ? Lehet a lambéria alatt rossz minőségű a fal vagy esetleg penészes?
Mit értünk beton lap burkolat alatt?
Lehet beton vagy kőlapokból átszellőztetett homlokzatburkolatot csinálni, ami tulajdonképpen a legjobb dolog a világon, csak cserébe baromi drága is főleg az átlag ember Dryvit + színezett homlokzat szintjéhez képest.
Meg láttam már olyat, ahol a fal telibe volt rakva 30x30 járólapokkal, na az tényleg durván nézett ki.
A peneszes falakat szoktak tapetaval es lamberiaval lefedni!!! Nagy paratartam 60%-nal mar peneszednek a falak!!!
Paramerovel es homerovel menjetek lakast nezni!!!
A frissen felujitott lakasok es hazaknal mindig gondolkodjatok el…. Miert nem maganak ujitotta fel..???
8# nem sok értelme van, nyáron nem lesz hőhid. Nálam a tartós 60-70 pára sem okozott penészt. Harmatpont a lényeg, ami most nem lesz.
Inkább falnedvesség mérőt, azzal többre menni, a lambéria is sokszor a miatta lehulló vakolatot takarja. Ami bezárva penészedik.
Kérdező!
Lehet, hogy semmi baja a háznak, de én az ilyet nem merném megvenni.
Felénk lakott egy sírköves, az egész házát kívülről kőlapokkal fedte, annak a háznak nem volt semmi baja. De ezt csak onnan tudom, hogy ismertem az ingatlant. Egy idegené zsákbamacska lenne, mert a belső lambériáját nem bontathatod le vele.
Így aztán eleve továbblapozok a keresőnél, ha lambériás képeket látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!