Mit gondoltok, napi 2 X 78 km-t ingázni nagyon fárasztó?
Azért kérdezem, mert csak így tudnám megoldani azt, hogy saját lakásom legyen, különben maradhatok örökre albérletben.
Ezt a 78 km-t szinte végig autópályán kell megtenni, és ezen a szakaszon szerencsére nincs olyan nagy forgalom, nem szokott bedugulni csúcsidőben sem. Kb 55 perc az út.
Sok mindentől függ.
Ha nehéz fizikai munkát végzel és utána még autóba kell vágnod magad, akkor nagyon kimerítő lesz. Ha nem fáradsz ki nap végére, vagy tömegközlekedéssel is meg tudod oldani az ingázást, akkor simán belefér. Ha ott akarsz letelepedni, megéri ingatlant venni, akkor biztosan ingáznék a helyedben. Én annak idején naponta kétszer vonatoztam, Hannoverben dolgoztam, és tőle 100 km-re laktam egy kisvárosban. Az vasútállomásig bringáztam, majd az ICE fél óra alatt benn volt velem Hannoverben. Németországban jó a vasúti közlekedés, ha olyan helyen laksz.
6: Ja?
Akkor elhiszem.
Rokonaim laknak ott, és ők egy éve otthon dolgoznak, nem szabad kimenni, havonta egyszer mennek csak ki, félnek is.
Neked nem állt át a munkahely erre? Állásban vannak ők is, de tilos kimenni a házból...
14: itt nálunk ilyen nincs, hogy tilos kimenni. Csak pár hónapja, amikor nagy volt a fertőzés, volt esti kijárási tilalom, 8 óra után.
Én egyébként 7-től fél 4-ig vagyok bent a munkahelyemen. A tömegközlekedés sajnos nem opció, mert az kb. 2,5 órás út lenne egy irányba, mert egy másik országon is át kellene hozzá menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!