Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol laknátok legszívesebben...

Hol laknátok legszívesebben egy 10 emeletes panelban, és miért?

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%

10-es: beázás, lift elromlik, meleg + nincs jövés menés ergó betörés veszély.

Szóval ennyire ne ajánlgassuk a legfelső szinteket.

2021. máj. 23. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

#11: Nem áztam be egyszer sem, ellenben tőlem lefelé egy egy műszaki hiba miatt simán beáznak felettük lakó miatt.

Meleg? Mint írtam, az elsőn is kell a klíma, full déli tájolású lakások, mindenhol van klíma emelettől függetlenül. Amilyen időjárás van, minden szint átmelegszik pár nap alatt a folyamatos hőségben és onnantól nincs mit tenni, hűteni kell (panelporgramos)

2. emeletre is lifttel jár már mindenki, egró a 3-4 emelettől felfelé ugyanakkora a mozgás minden szinten. Meg amúgy is oda mennek be, ahova könnyű. Vettem egy új biztonsági ajtót elújítás elején. Ha meg kinéznek pont téged, akkor mindegy hányadik emelet.

Lift elromlik, akkor át lehet menni a tetőn a másik lépcsőházba. Ilyen szempontból a középső szintek a legrosszabbak, ott kell a legtöbbet lépcsőzni. A liftek meg nem sűrűn romlanak el.

2021. máj. 23. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:

A délit csak délen süti be full a nap. Amúgy világos lakások. A déli tájolás a legjobb.

A nyugati délután rohadt meleg délelőtt sötét, a keleti délelőtt meleg és délután meg sötét.

Északon sötét.

2021. máj. 23. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!