Lakik valaki közel vasútvonalhoz vagy forgalmas főúthoz? Mi a hátránya? Kb 150m-en belül?
Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 09:59
21/23 anonim válasza:
Balatonon déli partján a vasút melletti párhuzamos utcában van nyaralónk. A vasúton túl ott a 7-es út. Engem abszolút nem zavar, mert szeretem a vonatok hangját, megnyugtat. Pedig a vonal felújítása előtt a ház is remegett az éjszakai nehéz tehervonatoktól, de akkor sem volt vészes szerintem. A 7-es úton zavaróbb tud lenni egy-egy durrogtatós motoros éjszaka...
22/23 anonim válasza:
Mi az autópályától lakunk 70 méterre. Az utcánk végén fut, és mi vagyunk a második legközelebb az autópályához, mellettünk még van egy ház, és aztán még egy kb 25 méter széles erdős-bokros sáv, utána a sztráda, amit zajvédő fal határol. Ha csend van itthon, akkor lehet hallani csukott nyílászáróknál is a zúgást. Nyáron én például nem tudok aludni nyitott ablaknál, még füldugóval is nehéz, csukott ablaknál már nem gond, füldugó nélkül sem. Nappal nem zavar, annyira azért nem hangos. Csak néha azért jó lenne, "hallgatni a csendet", ez mondjuk hiányzik.
23/23 winR válasza:
Engem a vasút nem zavar, jön a vonat, pár másodperc alatt elhúz. De az a kib.szott sok autó... 15-20 éve alig járt arra alaki, mostanra olyan, mint egy főút, reggeltől-estig. Kimegyek a kertbe, nem lehet beszélgetni sem, zaj van, por van. Mondjuk szerintem sok embert ez nem zavar, engem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!