Ha csak e kettő közül lehetne, melyik lakást választanátok, és miért?
Kérdező: én most vettem 2. emeleti lakást szintén 10 emeletesben.
Hallgass rám és gondold meg. Ez a két típus, földszinti és 10. emeleti a legrosszabb élhetőség és befektetés szempontból is egyaránt. Inkább keress tovább ha van rá lehetőség.
Az emeletek amik a legjobbak a 10 emeletes liftes házakban: 2, 3, 4 - ezeket részesítsd mindenképpen előnyben.
Ha ezekből nem találsz akkor 1, 5 és 6.!
7-től felfele csökkennek az árak, jól gondold meg mibe fektetsz, hova költözöl!
10.en laktam albérletben 3 évig. Földszintesben lakom most 7 éve. Mindkettő kompromisszumos.
Mindkét esetben volt betörés,ha rossz a lift tényleg halál cuccal femlenni a 10.re, pláne ha vannak gyerekek is. Viszont a 10en csend van, nincs felső szomszéd. Jó a kilátás. Földszinten nincsen lift gond, viszont ahol én lakom az egy 4 lakásos saját kertes társasház, nyugis, nem átjáróház, világos.
Panelben a földszinten tuti nem laknék. Rácsal az ablakon, és mindenki belát.
Neked kell mérlegelni milyen kompromisszumok fontosak neked.
Utolsó valjuk be, hogy 1-2-3 emeletek az ideálisak. Az első emeletet se szeretik sokan, főleg ha nincs alatta semmi, tehát a 2. és 3. jó. A 4-5. csak ha van lift de most 10 emeletesről beszélünk. 5-6 ha fontos a panoráma. Utána már csökkent értékű lakásokról beszélünk.
Alapszabály viszont: legfelső és legalsó szint kizárva, lehet ezt szépíteni de 1-9-ig kell költözni, sőt ha nincs földszint akkor 2-9-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!