Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érdemes most még jó áron...

Érdemes most még jó áron elsózni a magyar ingatlant, amíg a fiatalok fele 2022-ben el nem költözik az országból?

Figyelt kérdés

A fiatalok több mint fele oltásellenes, márpedig ez a kormány az egyetlen ahol nincs demokrácia, ahol az emberi jogok semmibe vehetők. Egyre nagyobb diszkrimináció fogja érni az oltatlanokat.

Egyébként is bődületes válság és munkanélküliség van itt, de ha 2022-ben nem lesz kormányváltás, akkor a fiatalok fele el fog innen vándorolni.

Akkor meg mennyit fog érni egy itteni ingatlan? Kiadni magyaroknak már nem lehet majd. Kiadni külföldieknek szintén nem lehet, mert a járványhelyzet állandósult, most is jön az indiai tripla mutáns például, és ez mindig így lesz már.

Tehát se kiadni sem eladni nem lehet már szinte magyar ingatlant, ergo nem fog érni semmit.

Most érdemes még gyorsan eladni mielőtt 2022-ben újra megválasztják a Fideszt és a tömeg megindul kifelé és mindenki eladni akar majd, így az árak lepadlóznak?

2021. ápr. 25. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek a trollt, szerintem az őt becsmérlő hozzászólásokra gerjed.
2021. ápr. 26. 11:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, megfordult a fejemben, hogy eladom, de aztán azt olvastam, hogy ebben az évben további 10%- os áremelkedés várható az ingatlanpiacon.
2021. ápr. 26. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Én inkább azon izgulnék, hogy egy kormányváltás esetén mi történne hanem tolnám ennyire ezt a hazai iparágat pénzel? (Persze netes cikkek alapján elég soká kormányközeli fejlesztő , aztán ezek igazságtartalmát nem tudom ). ÁFA kedvezmények , állami tízmilliók amiket lakásvásárlásra osztogatnak aminek jó részét benyelik a kivitelezők. Ez sztem sokkalta több vizet zavarna ingatlanpiac szempontjából sose aztán nehéz biztosat mondani.
2021. ápr. 27. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!